CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Setmana cultural llibertària a l’Espai Cultural de CGT Rubí, del 22 al 25 de maig

Dimecres, 22 maig, 2013

Cartell setmana cultural llibertària Rubí

SETMANA CULTURAL LLIBERTÀRIA CGT-RUBÍ, 22, 23, 24 i 25 de Maig.

- 22 de maig, 18h. Xerrada-debat sobre Sobirania Alimentària, a càrrec de David Fitó, col·laborador de la revista "Soberanía Alimentaria, Biodiversidad y Culturas".
La Sobirania Alimentària és un dret dels pobles a aliments culturalment adequats, accessibles, que es produeixin de forma sostenible i ecològica, i el dret a decidir el seu propi sistema alimentari i productiu, per sobre de les exigències dels mercats i de les multinacionals alimentàries. La sobirania alimentària prioritza les economies i els mercats locals i nacionals i dóna prioritat al camperol, a l'agricultor perquè la seva producció s'asseu sobre bases de sostenibilitat mediambiental i social. També es tractarà sobre l'impacte dels transgènics en la nostra vida diària

- 23 de maig, 18h. Xerrada-debat sobre Autogestió i Cooperativisme, amb introducció de Quim Garreta, de CGT Catalunya, i intervenció de Xavi Palos, membre de la Cooperativa Trèvol.
Introducció a càrrec de Quim Garreta, militant de CGT que situarà en el plànol econòmic el projecte d'autogestió obrera. Xavi Palos, de la Cooperativa Trèvol de Barcelona, farà un repàs històric sobre el cooperativisme, amb experiències teòriques i practiques i donarà la seva visió sobre les cooperatives actualment, el seu funcionament, creació, viabilitat, etc.

- 24 de maig, 18h. Xerrada-debat sobre Anarquisme i Alliberament Nacional, a càrrec del Col·lectiu Negres Tempestes.
A càrrec del col·lectiu Negres Tempestes. Una visió diferent a l'independentisme tradicional, marxista o burgès. S'abraça la idea del concepte nació dintre del pensament anarquista i de la lluita anticapitalista, sent aquest tradicionalment federalista i internacionalista.

- 25 de maig, a partir de les 17h. Festival musical "Música i Ferrocarril" (dins els actes dels 25 anys de la Secció sindical de CGT a FGC), amb les actuacions a la plaça Anselm Clavé de: Escola de Blues de Barcelona, Señor Masuka, No Name Blues i Whiski Dick.
Homenatge musical a tots els ferroviaris i ferroviàries que lluiten per un ferrocarril públic i de qualitat al servei dels ciutadans.

L'Espai Cultural de la CGT de Rubí està situat a c/Colom 3-5 / Pl. Anselm Clavé 4-6.

Organitza: Federació Local CGT Rubí.

>>> Cartell en document adjunt