CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Setmana de lluita contra el BBVA a Sabadell

Dimecres, 19 març, 2014

Cartell manifestació 25 març

El dissabte 15 de març, quan es complia el 12è dia d’ocupació de la central del BBVA a Sabadell, la PAHC de Sabadell ens vam reunir amb un munt d’entitats i col·lectius de la ciutat que ens van fer arribar la seva solidaritat i la seva total disponibilitat a participar de les mobilitzacions i accions que es convoquin per doblegar el banc i la seva comissió negociadora d’usurers.

Recollides algunes d’aquestes idees, volem comunicar al conjunt del poble de Sabadell i a la resta de PAHs catalanes i de l’estat quines seran les accions que durem a terme durant aquesta setmana, totes elles destinades a augmentar la pressió a l’entitat financera i a convocar a una gran manifestació que sortirà de la plaça de l’ajuntament a les 7 de la tarda i recorrerà Sabadell el proper dimarts 25 de març.

La manifestació ja compta amb el suport de moltes entitats socials, veïnals i polítiques de la ciutat, si vols participar en la manifestació envia un mail a afectats.sabadell@gmail.com i en breu publicarem la llista d’adhesions.

El Banc, per no establir un precedent que considera que seria perillós, no vol cedir en una negociació raonable i de mínims que només demana que es retirin els avals establerts en la majoria dels 10 casos de forma fraudulenta i que posteriorment s’ofereixin solucions que acceptem que siguin individualitzades sobre dacions i/o lloguers socials per la famílies. I en no voler fer-ho ha escollit el camí de la confrontació i de l’escalada del conflicte.

Demostrarem al banc que ha escollit el camí equivocat i que per defensar els drets humans i socials més bàsics dels nostres companys i companyes estem disposades a fer el què faci falta.

Què farem a Sabadell? Què pots fer tu? Suma’t a les activitats:

- Durant la setmana farem rutes informatives tots els matins aixi com una gran caravana informativa divendres 21 que sortirà a les 17:00h del banc.

- Recollirem informació dels membres de la comissió negociadora del BBVA per portar aquesta mobilització pacífica però determinada d’assenyalament que anomenem escraches als seus domicilis. Quan tinguem l’acció preparada informarem per aquest canal. Que la misèria de les nostres llars de treballadors ressoni als seus barris acomodats aliens a la depauperació que els seus habitants generen.

- Demanarem que en una Junta de Portaveus extraordinària l’ajuntament es posicioni clarament en el conflicte entre la PAHC i el BBVA a favor de les famílies de la ciutat demanant al BBVA que accepti les nostres condicions.
Creiem, a més a més que des d’avui mateix, l’Ajuntament hauria de deixar d’operar amb aquest banc i esperem una resposta concreta per part de l’equip de govern.

- Assenyalarem les diferents seus del BBVA de tots els barris de Sabadell durant la setmana i escollirem un dia per demanar l’ajuda de totes les PAHs de l’estat així com de tots els col·lectius de Sabadell per fer saber al BBVA que si ens toca a una ens toca a totes. Les PAHs i els col·lectius ja rebreu més informació internament. El BBVA ja s’ho trobarà si no cedeix.

- A més convidem a tots els clients del BBVA (molts a la ciutat per ser el banc que va absorbir l’antiga Caixa de Sabadell-Unnim) que treguin els seus diners d’aquesta entitat.

- D’altra banda, moltes de les entitats i organitzacions polítiques de la ciutat ja ens han dit que desplaçaran a la seu del BBVA les seves activitats d’aquesta setmana (xerrades, tallers, etc) com a mostra de suport a les 10 famílies afectades i a l’acció de PAHC Sabadell i a més completarem l’oferta amb tallers i xerrades de les que ja informarem per aquí i que pretenem que s’estenguin tant com duri l’ocupació de la seu.

Què puc fer si sóc d’una PAH?

- Podeu seguir ajudant-nos amb la difusió dels casos.
- Podeu assenyalar durant tota la setmana les oficines del BBVA encartellant o amb enganxines.
- Si voleu podeu bloquejar les oficines de l’entitat.
- Si teniu casos de BBVA i voleu podeu ocupar la seu del vostre BBVA.
- Estigueu atentes també a les properes informacions sobre escraches.

Amb tot aquest calendari d’accions, amb tantíssimes mostres de suport i amb tantes idees per fer sentir la solidaritat de tota la població organitzada de Sabadell i tota la xarxa de suport de la PAH de l’estat el millor que podria fer el BBVA és concedir els mínims que demanem des del primer dia.

Nosaltres no cedirem, no marxarem. BBVA, rendiu-vos.

Plataforma d'Afectades per la Hipoteca i la Crisi (PAHC) de Sabadell

http://www.afectatscrisisabadell.cat

>>> En document adjunt cartell manifestació 25 març.