CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Setmana internacional per a reclamar l’abolició del Deute Extern, del 14 al 21 d’octubre

Dimarts, 9 octubre, 2007

La campanya Qui deu a qui? convoca del 14 al 21 d'octubre una setmana internacional per a reclamar l'abolició del Deute Extern.

2Campanya Qui deu a Qui2
http://www.quiendebeaquien.org/

“Desafiar als governs” és l'objectiu d'una àmplia plataforma d'organitzacions i xarxes internacionals que promou en moltes parts del món una Setmana d'Acció Global contra el Deute i les Institucions Financeres Internacionals (IFIs).Us volem animar a participar a nivell local i de forma decentralizada en la Setmana d'Acció Global contra el Deute i les IFIs del 14 al 21 d'octubre, una setmana de múltiples formes d'acció i mobilització a tot arreu del món.

En aquesta secció del nostre web podeu trobar la crida i les diferents convocatòries: http://www.quiendebeaquien.org/spip.php?article517.

També hem penjat la notícia "Setmana Global d'Acció contra el Deute Extern: Què puc fer jo?" http://www.quiendebeaquien.org/spip.php?article553.

2Què puc fer jo?2

1. Començar a planejar en el teu col·lectiu la participació en la Setmana d'Acció. Protesta; fòrum obert; xerrades en universitats, fàbriques, centres comunitaris, esglésies; cartells, tríptics i declaracions públiques; distribuir declaracions i manifests en comunitats i en llocs públics; etc.

2. Adherir-se a la crida de la Setmana d'Acció Global contra el Deute i les IFIs. Ajudar a difondre la crida i la plataforma a altres grups i encoratjar la seva participació.

3. Durant la Setmana d'Acció, enviar la declaració al Govern, els ministeris responsables, oficines locals del Banc Mundial, FMI, Banc Europeu d'Inversions i de les Agències de crèdit a les exportacions, així com denunciar als bancs internacionals, com BBVA, Santander, La Caixa, Caixa Madrid, etc.

[|SUMA'T A LA SETMANA D'ACCIÓ GLOBAL CONTRA EL DEUTE I LES IFIs|]
- Una setmana de múltiples formes d'acció i mobilització a tot arreu del món, del 14 al 21 d'octubre de 2007.