CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

SFF-CGT: Fa falta ja una Vaga General!

Divendres, 21 maig, 2010

Els ferroviaris i ferroviàries, com la majoria de la classe treballadora, estem sent víctimes d'una casta de gent sense escrúpols que estan portant a terme un atracament social de grans proporcions, després de generar una greu crisi en el propi sistema del que ells mouen els fils.

Pretenen ara que els seus excessos, especulacions, negligències i irresponsabilitats les paguem nosaltres, els que ja érem víctimes en la seva època d'abundància sense control.

El Govern, sotmès als interessos dels grans financers, els bancs, les multinacionals i els instruments dels quals aquests s'han dotat, Banc Mundial, Fons Monetari, etc., pretenen mantenir els seus beneficis a costa d'esclavitzar més encara a les classes treballadores, robar-los als pensionistes, escatimar prestacions als aturats, privatitzar els serveis públics (sanitat, ensenyament, transports, …).

L'aliança d'UGT i CCOO amb aquest Govern ha impedit fins a ara que es produeixi la resposta global que es mereixen davant aquest estat de coses, gairebé 5.000.000 de desocupats a l'Estat espanyol, 300.000 llars sense cap ingrés, més de 300.000 desnonaments, expedients de regulació d'ocupació, tancaments d'empreses, etc.

Ara el Govern agredeix directament als treballadors del Sector Públic, imposant unes retallades salarials indiscriminades com si fossin els causants de la crisi. En lloc d'aprofitar aquesta situació per a convocar una Vaga General, que és el que procediria, UGT i CCOO volen limitar la resposta a una aturada en la Funció Pública, el que ens sembla absolutament injust i indignant.

CGT ja s'ha dirigit a ells per a sol·licitar-los que transformin la mobilització que han anunciat per al dia 8 de juny, en una Vaga General per a tots i totes els que som víctimes d'aquesta situació i que constituïm la majoria social. Si decideixen que no, hauríem d'intentar accentuar les lluites que poguem sense ells, doncs tots estem sent agredits: Correos, RENFE, ADIF, AENA, Radiotelevisió, etc…, a tots ens tenen preparat un futur sense garanties.

HEM DE IMPEDIR-HO AMB LA UNITAT I LA LLUITA DELS TREBALLADORS I TREBALLADORES

LA CRISI QUE LA PAGUIN ELS BANQUERS I ELS POLÍTICS !!

Sindicat Federal Ferroviari de la CGT