CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Si Espanya “se’n va al diable” arrossegarà Alemanya i Regne Unit, segons Velarde

Dijous, 12 agost, 2010
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

El economista Juan Velarde va indicar que les repercussions de la crisi econòmica a Espanya són molt més grans que les que pugui tenir a Grècia. Segons la seva opinió, els dos països "són molt diferents", ja que "Espanya pesa molt en l'economia mundial".

"Que Grècia se'n vagi el diable a Europa no li importa, que ho faci Espanya sí, perquè arrossegarà a les institucions alemanyes o angleses, que li van donar ajut," va explicar durant la presentació de la 32a edició dels cursos d'estiu de La Granada, a Avilès.

Com a conseqüència, es produirà la caiguda de la moneda europea, a la qual seguirà la nord-americana, la qual cosa afectarà després la xinesa.

L'economista no va dubtar d'assegurar que si l'economia espanyola es veu perjudicada "es pot armar una carbonissa del dimoni".

Quant a la pujada de l'IVA que s'aplicarà a partir de dimecres vinent, no va voler manifestar-se sobre el futur, encara que es va mostrar crític en afirmar que es tracta d'"un impost amb què es grava a la gent més pobra i s'esquiva els més rics". " Farà que es recapti menys? Això ho veurem després", va afegir.

>>>> Article extret de Kaosenlared. Font: El economista

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció