CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Si ets jove… t’interessa

Dimarts, 2 desembre, 2008

Els joves d'aquest país hem dedicat la nostra vida, i segurament encara uns anys més, a estudiar per poder tenir un futur digne. Però el pitjor és que les condicions d'estudi actuals i les que s'acosten, no són les més adequades per arribar a la nostra principal meta.

A més, quan arribem a entrar al mercat laboral comprovarem que les condicions laborals tampoc no són les més adequades per poder viure d'una sola feina i per això ens tindrem que pluri-treballar, fer hores extraordinàries, treballar en precari, etc.

Abandonar la casa dels nostres pares, formar una família amb la nostra parella, tenir la nostra pròpia vida en definitiva es converteix en un somni impossible, ja que els pisos són molt cars i els lloguers també, el qual s'ajunta amb les condicions laborals esmentades. CCOO i UGT s'han convertit en còmplices i protagonistes d'això, firmant contínues reformes laborals que han precarizat el treball especialment per als més joves.

Davant d'aquesta situació, podem resignar-nos i lamentar-nos o al contrari podem rebel·lar-nos i lluitar. Per això un grup de joves pretenem formar part de la CGT, intentant crear una secció per als estudiants i joves que mai no han treballat i que volen tenir un futur digne. Volem lluitar pels nostres drets en aquest sistema capitalista en el qual vivim i que ens ho posa difícil.

La CGT és una organització que practica un sindicalisme combatiu, solidari, sense lligams als grups de pressió o partits polítics, no es tracta d'un sindicat electoralista sotmès al govern i a les grans empreses.

La CGT s'ha caracteritzat sempre per la solidaritat, per això comptem amb el suport dels treballadors que ja estan afiliats a aquest sindicat i sens dubte nosaltres els joves recolzarem als treballadors en la seva defensa de les condicions de treball dignes, no sol per solidaritat sinó perquè aquest serà el nostre futur. Si vols lluitar contra el sistema que ens oprimeix posa't en contacte amb nosaltres.

Envia un correu a: jovenescgt(arroba)gmail.com.

JOVES DE CGT

Dimarts 2 de desembre de 2008