CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Si no compleixen els compromisos adquirits, la conflictivitat està servida als Serveis Logístics d’ADIF

Dissabte, 2 març, 2013

No ens hem oblidat en absolut dels compromisos adquirits per la empresa en la Comissió de Conflictes per la que quedàvem emplaçats a que abans de que finalitzés el mes de febrer, se'ns lliuraria un Pla detallat de futur de Serveis Logístics per a la seva posterior negociació amb la Representació dels Treballadors.

Per a CGT la insistència de la demanda d'aquest pla ve donada per la necessitat de saber quin futur ens espera als treballadors de SS.LL. I és que venim observant com la empresa juga al poli bo i al poli dolent entre els caps de RR.HH territorials i la pròpia Direcció. Per un costat obtenim els compromisos de la Direcció que tots ja coneixem i que sembla que s'imprimeixen en tinta que amb el temps es converteix en invisible, i per un altre costat veiem com aquests compromisos no solament es veuen incomplits si no que en els territoris s'obstinen en obrir més fronts, amb més externalitzacions, més autoprestacions, més Riscos i Ventures, més imposicions de funcions no negociades, més de tot.

Hem enviat cartes a la Direcció exigint la paralització de qualsevol procés organitzatiu que s'està donant en els territoris en forma de Riscos i Ventures com Mèrida i Granollers o renovació d'externalitzacions com Barcelona Morrot, i la resposta obtinguda per la empresa ha estat nul·la.

Així mateix veiem com segueixen en els seus tretze de forçar la maquina en dependències com Vicálvaro, buidant a poc a poc de personal la terminal, Tarragona, amb una més que previsible implantació de quadres de servei en contra de la majoria del CCT, o recepció de formació i imposició de responsabilitats sobre la gestió de sistema AGYL.

CGT segueix demanant el compliment dels compromisos adquirits per l'empresa ( Pla de Futur, transvasaments a Circulació, Convocatòries de Mobilitat, etc ) i aquests compromisos els esperem a la major brevetat possible. Si no és així, començarem a pensar que l'empresa no té entre les seves prioritats donar-li solució a les demandes dels treballadors i per tant quedarien lluny de complir els seus compromisos.

A la CGT tenim clar que els compromisos són per a complir-los. Ens van demanar un termini major i en acte de bona fe, CGT va decidir posposar qualsevol tipus de mobilització esperant que l'empresa mogués fitxa i aportés solucions. Aquestes solucions no arriben, és per això que CGT es plantejarà la possibilitat de reprendre la conflictivitat.

SFF-CGT

http://www.sff-cgt.org

Attached documents

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció