CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Sindicalistes de la CGT ocupen la Seu de Foment del Treball Nacional

Dimarts, 30 abril, 2024

L’acció de denuncia ha demanat al grup patronal que deixi de banda l’immobilisme i cedeixi a les reivindicacions dels treballadors en lluita per l'augment dels salaris en consonància amb l’IPC. Uns dels representants ha reivindicat, megàfon en ma, des del balcó principal, «estem fartes de deixar-nos la pell al treball, de treballar 40h setmanals per no poder arribar a final de mes ni poder-nos pagar un lloguer digne».

A part han denunciat les 722 morts en accident laboral l’any 2023 i la necessitat de la reducció de la jornada laboral a 30h. «fa molts anys que vam aconseguir la jornada de 40h, ara que la tècnologia, la digitalització i els mitjans productius han avançat, és el moment de posar sobre la taula la reducció de la jornada laboral sense reducció salarial a tots els centres de treball».

Abans de marxar han recordat que independentment de qui governi, «és el poder econòmic amb tentacles a tota la política qui realment mana»

Després de deixar tot l’edifici ple d’adhesius i octavetes, han encés uns pots de fum vermell i negre i han marxat tranquil·lament, sota l’atenta mirada de diferents patrulles dels mossos d’esquadra.