CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Sindicats i treballadors de Salom Audio i Video exigeixen al Govern i IB3 un salari ”digne” i més estabilitat

Divendres, 20 abril, 2007

Una trentena de persones, entre les quals hi ha membres dels sindicats CCOO, UGT i CGT i treballadors de Salom Audio i Video, subcontracta de la televisió autonòmica IB3, s'han concentrat avui davant de la seu de la presidència del Govern per exigir un salari "digne" i una estabilitat laboral, i protestar per la situació de "bloqueig" en què es troben les negociacions del conveni col·lectiu entre l'empresa i els seus treballadors.


PALMA DE MALLORCA, 20/04/2007 12:17 (EUROPA PRESS).- Durant la concentració, el representant per part de CGT, José Montblanc, ha lamentat la "precària" situació que, segons ha dit, afecta la plantilla de Salom Audio i Video, integrada per al voltant de 200 treballadors. El manifestant ha assenyalat que se seguiran concentrant-se el pròxim dia 27 i cada divendres de maig, a les 10.00h davant del Consolat de Mar i, en el cas que les condicions no millorin, ha afirmat que podrien convocar vaga.

Segons ha criticat, cap dels treballadors de l'empresa és fix ni té una seguretat laboral ni "amb cap tipus de conveni que reguli les nostres condicions laborals". "Estem sotmesos a una flexibilitat absoluta", ha manifestat Montblanc, qui ha apuntat al Govern i a IB3 com a "responsables" d'aquesta situació, recordant que hi ha un conveni en vies de negociació que "està estancat per part de l'empresa".