CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

S’inicia el terme de lliurament d’obres per al 7è Certamen de Contes Anti-autoritaris

Dimarts, 18 desembre, 2012
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

BASES DE PARTICIPACIÓ

TEMÀTICA: Els relats han de promoure els valors anarquistes (denúncia, reflexió, crítica, transformació social, solidaritat...)

IDIOMA: Només s'acceptaran relats en català, doncs un dels objectius bàsics d'aquest certamen és promoure'n l'ús i deixar enrere els complexos. Els relats no seran valorats per l'ortografia, sinó pel fet que acompleixin amb les bases i que tinguin una temàtica antiautoritària.

EXTENSIÓ MÀXIMA: Aproximadament 13500 caràcters.

ORIGINALITAT DE L'OBRA: Els relats hauran de ser creació de l'autor, però no cal que siguin inèdits, tot i que es valoraria com a quelcom positiu ja que intentem promoure la creativitat.

TERMINI DE LLIURAMENT: El termini de presentació dels relats finalitzarà el 31 de gener de 2013.

ENTREGA DE LES OBRES: Els texts s'enviaran al correu anarcontes@gmail.com,o en el cas de no disposar de connexió a Internet també s'acceptaran relats enviats a:

«Negres Tempestes, At. Llibertari de Sants. C/ Maria Victòria 10, 08014, Sants-BCN».

PREMI: El certamen no pretén potenciar la competitivitat, i és per això que el premi serà la pròpia publicació de tots els contes enviats que s'ajustin a les bases. Cada participant al certament en rebrà un exemplar d'aquest recull de relats.

PUBLICACIÓ: Negres Tempestes publicarà el llibre resultant en funció de les seves possibilitats. La publicació consistirà en un pròleg seguit dels relats rebuts que s'ajustin a les bases del certamen i diverses il·lustracions.

DISTRIBUCIÓ: El llibre serà distribuït pel col·lectiu i per les llibreries o distribuïdores que Negres Tempestes cregui oportú.

GUANYS ECONÒMICS: Els beneficis resultants de la venta del llibre pugui produir seran reinvertits en futures edicions de propers llibres.

IL·LUSTRACIONS: També es pot col·laborar en el projecte de la creació del llibre, fent il·lustracions. Aquestes es publicaran seguint les mateixes condicions que els relats. Per fer-ho, posa't en contacte amb nosaltres mitjançant el mateix correu.

DRETS D'AUTOR: El llibre serà publicat sota llicencia de Creative Commons Reconeixement-No comercial-Sense obres derivades 2.5. Per consultar les condicions d'aquesta llicència es pot visitar: http://creativecommons.org/licenses/by-nd-nc/1.0/

Col·lectiu Llibertari "Negres Tempestes"

http://www.negrestempestes.org/node/5884

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print