CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

SITEL acomiada un afiliat de CGT a Barcelona

Dimarts, 15 abril, 2014

L'afiliat a CGT, Oriol Romero, ha estat acomiadat per Sitel Ibèrica de Barcelona.

Lamentem informar que divendres passat rebiem des de Barcelona la confirmació que l'empresa de telemarketing Sitel Ibèrica havia decidit acomiadar a l'afiliat de CGT i membre del Comitè d'Empresa Oriol Romero.

Aquest acomiadament és indubtablement conseqüència directa de l'acció sindical de CGT a Sitel i, més concretament, és una agressió a un delegat que ha estat implicat en la defensa dels drets dels seus companys denunciant durant l'últim mes el pasteleig que l'empresa, UGT i CCOO estaven realitzant durant la negociació de l'últim ERO.

Aquesta agressió de Sitel no es quedarà sense resposta. L'Oriol lluitarà pel seu lloc de treball amb tots els mitjans jurídics i sindicals a la seva disposició. Oriol prepararà aquesta setmana juntament amb TTiCC de CGT a Barcelona la seva campanya de defensa.

Quan tinguem més concreció de les accions us anirem informant perquè les mateixes tinguin sempre un caràcter estatal (fonamentalment, a més de Barcelona, a Madrid i Sevilla, que són les altres ciutats on Sitel té centres de treball).

Si ens toquen a un ens toquen a tots, cap agressió sense resposta.
ORIOL READMISSIÓ!!

SP de la Coordinadora Estatal de Telemàrqueting de la CGT

http://www.rojoynegro.info/articulo/acci%C3%B3n-sindical/afiliado-cgt-oriol-romero-despedido-sitel-ib%C3%A9rica-barcelona