CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

SOGO · Retira la denuncia! Llibertat sindical!

Divendres, 30 abril, 2021
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en printL'any 2019, quan va començar a informar-se sobre els seus drets i condicions laborals, informar a companyes i estudiar la possibilitat de realitzar accions sindicals, perquè es complissin les condicions del conveni, l'empresa el va acomiadar, sense justificació. En uns dies l'empresa va passar de fer-li un contracte indefinit a acomiadar-lo.

Posteriorment, l'empresa ha denunciat al nostre company, per un delicte d'accés il·lícit a sistemes informació i sabotatge a l'empresa, demanant-li 3 anys de presó i un import de 19.000 €, per danys i perjudicis. El judici està previst per a dijous que ve 13 de maig en el Jutjat Penal 28 (Ciutat de la Justícia).

Per això, demanem que ajuda, per a poder abonar els costos del judici, us facilitem el compte solidari per a realitzar les donacions:

ES82 3025 0001 1514 3362 4149 (indicar SOGO)

L'empresa SOGO, es dedica a la importació de petits electrodomèstics des de la Xina, venent-los a Europa a través de botigues com El Corte Inglés, Vine't-Privee (Privalia), i principalment basars i botigues. També ens la trobaríem donar si revisem la famosa “llista Falciani” d'evasió fiscal, en la qual apareix l'amo de Sogo: Satish Raisinghani.

La classe treballadora unida contra la patronal abusiva!
Salut i Anarquia!

 

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció