CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

SOGO · Retira la denuncia! Llibertat sindical!

Divendres, 30 abril, 2021L'any 2019, quan va començar a informar-se sobre els seus drets i condicions laborals, informar a companyes i estudiar la possibilitat de realitzar accions sindicals, perquè es complissin les condicions del conveni, l'empresa el va acomiadar, sense justificació. En uns dies l'empresa va passar de fer-li un contracte indefinit a acomiadar-lo.

Posteriorment, l'empresa ha denunciat al nostre company, per un delicte d'accés il·lícit a sistemes informació i sabotatge a l'empresa, demanant-li 3 anys de presó i un import de 19.000 €, per danys i perjudicis. El judici està previst per a dijous que ve 13 de maig en el Jutjat Penal 28 (Ciutat de la Justícia).

Per això, demanem que ajuda, per a poder abonar els costos del judici, us facilitem el compte solidari per a realitzar les donacions:

ES82 3025 0001 1514 3362 4149 (indicar SOGO)

L'empresa SOGO, es dedica a la importació de petits electrodomèstics des de la Xina, venent-los a Europa a través de botigues com El Corte Inglés, Vine't-Privee (Privalia), i principalment basars i botigues. També ens la trobaríem donar si revisem la famosa “llista Falciani” d'evasió fiscal, en la qual apareix l'amo de Sogo: Satish Raisinghani.

La classe treballadora unida contra la patronal abusiva!
Salut i Anarquia!

 

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció