CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Solidaritat amb els companys de la secció sindical de CGT a Roca Sanitaris SA

Divendres, 20 juliol, 2007

Concentració enfront de les portes de l'empresa, Av. Generalitat, Viladecans.

Dimecres 25 de juliol a les 12 h.

Per a protestar per la política de destrucció d'ocupació portada a terme per Roca i per a donar suport als companys acomiadats i a la resta de membres de la Secció Sindical de CGT que estan sofrint l'assetjament i la persecució per part de l'empresa.

Federació Comarcal Baix Llobregat CGT


La Secció Sindical de CGT-ROCA davant la situació actual

L'empresa acaba de comunicar al Comitè d'Empresa unes modificacions en els torns de treball sense que segons ella hagi possibilitat de negociar, aquestes s'aplicarien al personal que treballa en horari rotatiu (6 dies de treball i 3 de festa), el qual passaria a treballar jornades de 12 hores diàries, en torns de matí i nit, i amb 2 dies laborables i 2 de festa. Aquestes condicions són totalment inviables ja que es destinen a personal que sol estar realitzant un esforç físic considerable. Jornades de 12 hores aixecant vàters de 35 quilos a uns ritmes altíssims podria equiparar-se amb que t'enviïn a galeres com als condemnats.

Així mateix, l'empresa també ha comunicat un ERO que al principi afectaria a 48 treballadors i estaria vinculat a mobilitat. Aquest ERO consistiria a enviar durant un any a l'INEM a aquests treballadors podent ser els seus llocs suplerts per personal d'altres seccions. Molt ens temem que la idea de l'empresa és aprofitar l'ERO per a anar enviant personal d'altres seccions al torn rotatiu inicialment descrit amb la convicció que davant el canvi tan dràstic de les condicions de treball i desgraciadament les dolentes condicions de salut de gran part de la plantilla acabin demanant el compte com ja ha passat anteriorment amb altre personal traslladat a aquest torn.

Per això demanem solidaritat davant la convocatòria de concentració del 25 de juliol a les 12 h. a les portes de l'empresa (Av. Generalitat de Viladecans) i demanem la màxima col·laboració i participació.

Salut i anarcosindicalisme.

Secció Sindical CGT Roca

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció