CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Solidaritat amb els sancionats del Grup RACC. Concentracions a Barcelona els dies 12, 16 i 18 de març

Dijous, 11 març, 2010
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Adjuntem la circular de la Federació de Catalunya de Sindicats de Banca, Borsa, Estalvi, Entitats de Crèdit, Assegurances i Oficines i Despatxos:

La direcció del Grup RACC es troba immersa, des de fa mesos, en una política d'acomiadaments i repressió generalitzada en totes les seves empreses i que ha suposat uns 100 acomiadaments i "acords voluntaris de cessament".

Com a exemple, del que fa aquest "club sense ànim de lucre" podem citar l'acomiadament de dues treballadores acollides a reducció de jornada per guarda legal a CODISERVI (per celebrar el dia de la dona treballadora), l'acomiadament d'un delegat a RACC, els acomiadaments entre els mecànics després d'un expedient "informatiu" i per arrodonir la jugada la suspensió de sou i feina de tot el Comitè d'ACASERVI (Central d'Alarmes).

A això cal sumar la decidida tasca obstruccionista de Recursos Humans que acumula denúncies a la Inspecció de Treball i es permet "dictar" les vacances de la plantilla sense acordar amb el Comitè i fins i tot posant conflictes col·lectius contra els representants dels treballadors. També cal destacar l’actitud intimidadora i prepotent d'alguns dels coordinadors envers els delegats i amb els treballadors en general.

L'objectiu de tot això és aconseguir que els treballadors tinguin por i que els seus representants cessin en la seva defensa, extrems que la CGT no consentirà.

Hem intentat fer entrar en raó a la Direcció perquè cessin aquestes actuacions, i seguirem en això, però, fins ara persisteixen en la seva política de coacció que persegueix deixar a tota la plantilla sense drets reals. És tota una demostració de com entenen la reestructuració d'un grup "sense ànim de lucre" i de servei a la societat.

La CGT utilitzarà tots els mitjans al seu abast, tant jurídics com sindicals, perquè el Grup RACC respecti els seus treballadors i als seus representants.

Aquesta Federació convoca concentracions de delegats els dies 12, 16 i 18 de 12 a 13,30 (dies en els que el Comitè de Acaservi estan complint la seva injusta sanció) i crida als treballadors del Grup RACC a que mostrin la seva solidaritat amb els sancionats en la mesura que sigui possible (temps de descans, etc).

Concentracions a la seu del RACC:

- Divendres 12, 12:00 - 13:30

- Dimarts 16, 12:00 - 13:30

- Dijous 18, 12:00 - 13:30

Av Diagonal 687 (L3 Zona Universitària)

QUI AGREDEIX A UN AFILIAT, està atacant A TOTA LA CGT

PROU DE POLÍTICA REPRESSORA!!!

NI SANCIONS NI ACOMIADAMENTS!!!

FESIBAC-CGT

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print