CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Solidaritat amb la CGT des dels treballadors de Roca Marroc

Dimecres, 17 octubre, 2012

CDT_Roca.jpg

CDT-Roca Maroc, una secció sindical consolidada que es solidaritza amb tota la CGT i els treballadors de l'Estat espanyol

Aquest passat diumenge 13 d'Octubre els companys del sindicat CDT a la factoria de Roca Maroc i la Federació Local de la CDT de la ciutat de Settat (Marroc) van realitzar una manifestació de suport i solidaritat amb els treballadors de l'Estat Espanyol i amb la CGT en les seves contínues lluites al carrer contra les retallades del Govern i la UE, i contra les agressions i contundent repressió policial.

Les imatges de miners, estudiants i treballadors en el seu conjunt manifestant-se i sent fortament reprimits els han arribat tant per Internet, com per canals internacionals i la pròpia premsa escrita àrab. Els companys es van posar en contacte amb la CGT-Roca demanant més imatges i informació de per què succeïen les protestes i el perquè de tan brutal repressió. Una vegada van tenir la informació van decidir convocar per la ciutat de Settat una manifestació solidària i de suport, que va ser bastant nombrosa tenint en compte que parlem d'una població mitjana i en diumenge festiu.

Aquesta acció no fa més que reforçar i afermar el treball internacional que portem realitzant entre les dues seccions sindicals (CGT-Roca, CDT-Roca Maroc) en la multinacional Roca a l'Estat Espanyol i al Marroc, havent-se estès a la població de Settat.

Solament a manera de reflexió, tinguem en compte que fa tan sols tot just any i mig aquests companys no tenien representació sindical en fàbrica i el suport mutu i la solidaritat era solament un pensament en les seves consciències. Avui dia, després d'un treball Internacional amb la CGT, no solament tenen representació sindical amb 7 delegats a Roca Maroc, sinó que organitzen manifestacions de suport i solidaritat.

Des de CGT-Roca no podem més que estar satisfets amb el treball que ha realitzat tota la CGT, per a aconseguir que uns treballadors sense cap dret laboral reconegut, i que ens van demanar ajuda sindical avui dia siguin un referent sindical en la seva població.

Salut i encert.

Secció Sindical de CGT Roca, Gavà

>>> Adjuntem fotografies de la manifestació a Settat (Marroc)

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció