CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Solidaritat amb la CGT des dels treballadors de Roca Marroc

Dimecres, 17 octubre, 2012
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

CDT_Roca.jpg

CDT-Roca Maroc, una secció sindical consolidada que es solidaritza amb tota la CGT i els treballadors de l'Estat espanyol

Aquest passat diumenge 13 d'Octubre els companys del sindicat CDT a la factoria de Roca Maroc i la Federació Local de la CDT de la ciutat de Settat (Marroc) van realitzar una manifestació de suport i solidaritat amb els treballadors de l'Estat Espanyol i amb la CGT en les seves contínues lluites al carrer contra les retallades del Govern i la UE, i contra les agressions i contundent repressió policial.

Les imatges de miners, estudiants i treballadors en el seu conjunt manifestant-se i sent fortament reprimits els han arribat tant per Internet, com per canals internacionals i la pròpia premsa escrita àrab. Els companys es van posar en contacte amb la CGT-Roca demanant més imatges i informació de per què succeïen les protestes i el perquè de tan brutal repressió. Una vegada van tenir la informació van decidir convocar per la ciutat de Settat una manifestació solidària i de suport, que va ser bastant nombrosa tenint en compte que parlem d'una població mitjana i en diumenge festiu.

Aquesta acció no fa més que reforçar i afermar el treball internacional que portem realitzant entre les dues seccions sindicals (CGT-Roca, CDT-Roca Maroc) en la multinacional Roca a l'Estat Espanyol i al Marroc, havent-se estès a la població de Settat.

Solament a manera de reflexió, tinguem en compte que fa tan sols tot just any i mig aquests companys no tenien representació sindical en fàbrica i el suport mutu i la solidaritat era solament un pensament en les seves consciències. Avui dia, després d'un treball Internacional amb la CGT, no solament tenen representació sindical amb 7 delegats a Roca Maroc, sinó que organitzen manifestacions de suport i solidaritat.

Des de CGT-Roca no podem més que estar satisfets amb el treball que ha realitzat tota la CGT, per a aconseguir que uns treballadors sense cap dret laboral reconegut, i que ens van demanar ajuda sindical avui dia siguin un referent sindical en la seva població.

Salut i encert.

Secció Sindical de CGT Roca, Gavà

>>> Adjuntem fotografies de la manifestació a Settat (Marroc)

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció