CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Solidaritat amb LaTele.cat

Dimarts, 22 maig, 2012

El projecte cerca aportacions al finançament de les emissions del canal de televisió de LaTele (http://www.latele.cat/), que emet de forma auto-gestionada al canal 37 de la TDT a Barcelona (des de Plaça Espanya cap al nord fins a punts del Maresme i Granollers).

LaTele és una televisió feta per persones i col·lectius que considerem vital una televisió diferent: que serveixi de veritable canal de comunicació entre nosaltres i que difongui continguts alternatius als dels mitjans de comunicació convencionals.

Som una televisió col·laborativa i participativa feta entre col·lectius, moviments socials, professionals o semiprofessionals del periodisme i persones que durant 8 anys hem autogestionant el projecte. Durant aquests dies us anirem ensenyant vídeos de com s'ha anat fent LaTele.

La programació de LaTele es va construint de forma participativa amb aportacions de col·lectius socials, programes directament produïts des de LaTele, i altres continguts que ens arriben des d'Internet. Tot plegat suma molta gent col·laborant i genera importants necessitats tècniques de coordinació, producció, realització, i sobretot, d'emissió.

LaTele, que emet sota la responsabilitat d'una federació d'associacions i persones, l'Assemblea per la Comunicació Social, es finança amb aportacions dels socis i altres donacions, activitats d'autogestió, més alguna subvenció molt puntual.

Amb aquest projecte volem obtenir part del finançament de l'emissió (lloguer del serveis de telecomunicacions) i introduir millores tècniques i organitzatives. Amb aquest crowdfounding volem apuntalar el projecte i seguir (de)creixent.

Col·labora-hi anant a http://www.goteo.org/project/latele/home?lang=ca

http://latele.cat/colabora-con-latele