CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Solidaritat amb Manu Vidal, delegat sindical de CGT acomiadat a EMTE Service per lluitar: “Tots som Manu d´Emte”

Diumenge, 24 octubre, 2010

Desde la Secció Sindical de CGT a l'empresa tarragonina Emte Service volem denunciar l'acomiadament de Manu Vidal, el delegat d'aquest sindicat, dos dies abans de la vaga general que va tenir lloc el passat dia 29 de setembre.

Emte Service va acomiadar al delegat de CGT a l'empresa al·legant "causes objectives". pero la realitat es que a Manu Vidal no l'han acomiadat "per a una millor organització de l'empresa", tal i com al·lega la direcció, sinó que ho han fet perquè ha lluitat pels drets de tots, per oposar-se als acomiadaments, per reclamar el compliment del conveni i per reivindicar millores laborals.

Estem davant de un atac brutal: l'únic motiu és el sindicalisme combatiu que hem mantingut els darrers anys a una empresa que és coneguda per la seva “repressió sindical”, de fet els jutges ja li han tret la raó a Emte en els últims anys en conflictes laborals que mantenia amb tres treballadors (entre els quals el mateix Vidal), un dels quals va haver de ser readmès després d'haver estat també acomiadat.

Desde el sindicat llençarem una campanya de suport al delegat en forma de recollida de signatures i denúncies públiques per “fer avergonyir l'empresa”, i també acudirem a la via judicial perquè readmetin a Manu.
Desde la CGT de Emte cridem a tots els traballadors i jovent del Camp de Tarragona a enviar la resolució anexa en ptotesta contra làcomiadament.

Resolució de solidaritat: (model a
http://www.cgtcatalunya.cat/IMG/doc_Resolucio_suport_Manu_Vidal.doc)

Enviar a:

EMTE: Silvia.richarte@grupemte.com Fax: 934734912

AJUNTAMENT DE TARRAGONA: a/a Alcalde: jballesteros@tarragona.cat
Fax:977296118

GENERALITAT: a/a Delegat Govern a Tarragona:
fxsabate@tinet.cat Fax: 977236538

Sección sindical CGT EMTE Service:
sindicato@cgtemte.info

Prou de persecució sindical a EMTE

Per la readmissió immediata de Manu Vidal

El abaix signant vol expressar la més enèrgica protesta per l’acomiadament del delegat sindical de la CGT, Manu Vidal. Aquesta mesura de la Direcció d’EMTE (Tarragona) és un cas evident de persecució sindical, dintre de la llarga trajectòria repressiva que acumula aquesta empresa. Manu Vidal, ha destacat en els últims anys per la defensa d’un sindicalisme combatiu, per la defensa dels llocs de treball en la seva empresa i per l’organització dels treballadors del sector del metall dels polígons industrials de Tarragona. Aquest és el motiu pel qual l’acomiaden i no les causes “objectives” que al·lega l’empresa, basant-se en la nova reforma laboral.

Exigim, per tant, la immediata readmissió del company Manu Vidal i ens comprometem a participar activament en aquesta campanya, denunciant aquesta pressa amb els mitjans que estiguin al nostre abast, fins a aconseguir aquest objectiu.

Així mateix sol·licitem a les institucions públiques: Generalitat de Catalunya i Ajuntament de Tarragona que tenen contractes amb aquesta empresa, bé directament (o a través de firmes integrades per EMTE com “Tarragona Serveis”que porten el manteniment d’instal·lacions municipals), que exigeixin a EMTE la readmissió de Manu Vidal i el cessament de tota repressió antisindical, ja que una empresa amb una concessió pública ha de donar exemple a l’hora de respectar els drets sindicals i laborals dels treballadors, i una Generalitat i Ajuntament que es diuen d’esquerres, han de vetllar perquè no siguin un exemple de tot el contrari.

Signat:
D.N.I:
Data:

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció