CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Solidaritat amb Palestina: Acció a Imaginarium del Passeig de Gràcia de Barcelona, dijous 29 de novembre a les 18.30h, per demanar la retirada de 4 joguines “made in Israel”

Dimecres, 28 novembre, 2012

La cadena Imaginarium ven per tot l'Estat espanyol joguines musicals (Bolero, Mambo, Xilo i Rhythm) fabricades a Israel.

La comercialització de productes "made in Israel" contribueix al sistema d'apartheid, ocupació, colonització i neteja ètnica que l'Estat d'Israel imposa a la població palestina.

Per això des de la campanya Boicot, Desinversions i Sancions (BDS) convoquem:

CONCENTRACIÓ de rebuig a la complicitat amb l’apartheid israelià

Dijous 29 de novembre a les 18:30h

Botiga Imaginarium de Passeig de Gràcia 103, Barcelona

EXIGIM A IMAGINARIUM QUE DEIXI DE
VENDRE PRODUCTES ISRAELIANS !!!

La campanya de Boicot, Desinversions i Sancions (BDS) contra l'Estat d'Israel, llançada per la societat civil palestina el 2005, és una estratègia de pressió a l'Estat d'Israel que es mantindrà fins que aquest no finalitzi l'ocupació i colonització de totes les terres àrabs, desmantelli el Mur de l’apartheid, reconegui el dret inalienable a la igualtat de la població palestina amb ciutadania israeliana i garanteixi el dret de retorn de la població palestina refugiada.

Des del BDS Catalunya també estem treballant en la campanya de boicot a l’aigua Eden, comercialitzada per l’empresa israeliana Eden Springs -la qual explota els territoris ocupats dels Alts de Golan sirians- així com en els àmbits del boicot acadèmic, cultural i esportiu.

LA SOLIDARITAT AMB PALESTINA
TAMBÉ ES DIU
BOICOT A ISRAEL

Imaginarium ven joguines tacades de sang

La multinacional espanyola Imaginarium ven joguines musicals (Bolero, Mambo, Xilo i Rhythm de la col·lecció ‘Babymusic’)
fabricades a Israel, Estat on també hi té diverses botigues de la seva propietat. La comercialització de productes "made
in Israel" contribueix al sistema d'Apartheid, ocupació i neteja
ètnica en el qual l'Estat d'Israel té sotmesa la població palestina.

Els nens i les nenes palestines pateixen especialment aquest sistema: trastorns psicològics davant d’operatius militars, punts de control i en l’enderrocament de cases, manca d’escolarització
regular, greuges en la salut per la contaminació de l’aigua... També recordem que des de l’any 2.000 prop de 1.500 infants han mort a conseqüència de la ocupació militar.

Seguint la crida de la societat civil palestina a la campanya del BDS (Boicot, Desinversions i Sancions contra l’Estat d’Israel), demanem a Imaginarium la retirada dels productes esmentats i el tancament
de les seves botigues a Israel.


Boicot, Desinversions i Sancions (BDS) contra l'Estat d'Israel.

La resposta ciutadana a la impunitat israeliana.

http://www.bdscatalunya.org/

>>> Demana-li a la cadena de botigues de joguines infantils IMAGINARIUM que deixi de vendre joguines que han estat construïdes per fàbriques pertanyents a Israel, un Estat que comet crims de guerra i que impossibilita
diàriament el dret a l'educació, el joc i, en definitiva, a una vida digna als nens palestins. Durant l'última ofensiva Israel ha bombardejat la Franja de Gaza assassinant indiscriminadament a civils, entre ells ja més de 25 menors.

Signeu a https://oiga.me/campaigns/pidele-a-imaginarium-que-retire-sus-juguetes-de-procedencia-israeli-y-que-clausure-sus-franquicias-en-israel

Attached documents

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció