CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Solidaritat amb Palestina: Acció a Imaginarium del Passeig de Gràcia de Barcelona, dijous 29 de novembre a les 18.30h, per demanar la retirada de 4 joguines “made in Israel”

Dimecres, 28 novembre, 2012
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

La cadena Imaginarium ven per tot l'Estat espanyol joguines musicals (Bolero, Mambo, Xilo i Rhythm) fabricades a Israel.

La comercialització de productes "made in Israel" contribueix al sistema d'apartheid, ocupació, colonització i neteja ètnica que l'Estat d'Israel imposa a la població palestina.

Per això des de la campanya Boicot, Desinversions i Sancions (BDS) convoquem:

CONCENTRACIÓ de rebuig a la complicitat amb l’apartheid israelià

Dijous 29 de novembre a les 18:30h

Botiga Imaginarium de Passeig de Gràcia 103, Barcelona

EXIGIM A IMAGINARIUM QUE DEIXI DE
VENDRE PRODUCTES ISRAELIANS !!!

La campanya de Boicot, Desinversions i Sancions (BDS) contra l'Estat d'Israel, llançada per la societat civil palestina el 2005, és una estratègia de pressió a l'Estat d'Israel que es mantindrà fins que aquest no finalitzi l'ocupació i colonització de totes les terres àrabs, desmantelli el Mur de l’apartheid, reconegui el dret inalienable a la igualtat de la població palestina amb ciutadania israeliana i garanteixi el dret de retorn de la població palestina refugiada.

Des del BDS Catalunya també estem treballant en la campanya de boicot a l’aigua Eden, comercialitzada per l’empresa israeliana Eden Springs -la qual explota els territoris ocupats dels Alts de Golan sirians- així com en els àmbits del boicot acadèmic, cultural i esportiu.

LA SOLIDARITAT AMB PALESTINA
TAMBÉ ES DIU
BOICOT A ISRAEL

Imaginarium ven joguines tacades de sang

La multinacional espanyola Imaginarium ven joguines musicals (Bolero, Mambo, Xilo i Rhythm de la col·lecció ‘Babymusic’)
fabricades a Israel, Estat on també hi té diverses botigues de la seva propietat. La comercialització de productes "made
in Israel" contribueix al sistema d'Apartheid, ocupació i neteja
ètnica en el qual l'Estat d'Israel té sotmesa la població palestina.

Els nens i les nenes palestines pateixen especialment aquest sistema: trastorns psicològics davant d’operatius militars, punts de control i en l’enderrocament de cases, manca d’escolarització
regular, greuges en la salut per la contaminació de l’aigua... També recordem que des de l’any 2.000 prop de 1.500 infants han mort a conseqüència de la ocupació militar.

Seguint la crida de la societat civil palestina a la campanya del BDS (Boicot, Desinversions i Sancions contra l’Estat d’Israel), demanem a Imaginarium la retirada dels productes esmentats i el tancament
de les seves botigues a Israel.


Boicot, Desinversions i Sancions (BDS) contra l'Estat d'Israel.

La resposta ciutadana a la impunitat israeliana.

http://www.bdscatalunya.org/

>>> Demana-li a la cadena de botigues de joguines infantils IMAGINARIUM que deixi de vendre joguines que han estat construïdes per fàbriques pertanyents a Israel, un Estat que comet crims de guerra i que impossibilita
diàriament el dret a l'educació, el joc i, en definitiva, a una vida digna als nens palestins. Durant l'última ofensiva Israel ha bombardejat la Franja de Gaza assassinant indiscriminadament a civils, entre ells ja més de 25 menors.

Signeu a https://oiga.me/campaigns/pidele-a-imaginarium-que-retire-sus-juguetes-de-procedencia-israeli-y-que-clausure-sus-franquicias-en-israel

Attached documents

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció