CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Solidaritat amb Paqui Morales! AXIOMA fa persecució sindical!

Dimarts, 17 gener, 2023

 

 A la fi de desembre del 2022 la direcció de la bugaderia industrial AXIOMA va acomiadar a Paqui Morales, treballadora d'aquesta empresa des de fa 15 anys i afiliada a CGT, (l'han acomiadat acusant-la falsament de ser conflictiva), sense cap causa (ni disciplinària ni objectiva), l'han acomiadat pel fet d'estar afiliada a CGT (discriminació sindical per part de la direcció de l'empresa), tal acomiadament no té cap justificació.

El creixement que CGT estem tenint en el sector de les bugaderies industrials de Catalunya des de fa 4 anys no està sent acceptat per la direcció d'AXIOMA ni per la patronal de les bugaderies industrials de Catalunya, i per intentar frenar el creixement i suport de CGT, la direcció d'AXIOMA ha acomiadat a Paqui Morales com a amenaça als altres treballadors i treballadores que prendran represàlies contra qualsevol treballador/ treballadora que se signifiqui per ser afí a CGT.

Els advocats de CGT ja han iniciat el degut procés per a deixar sense afecte legal l'acomiadament de Paqui Morales  i reclamar la seva readmissió, etc..

El sindicat CGT convocarem concentracions de suport a Paqui Morales, animem als treballadors i treballadores a venir. Pròximament informarem de la direcció, data i hora. Twitter: @BugaderiesCgt

La direcció d'AXIOMA lluny d'intimidar als treballadors i treballadores del sector de les bugaderies industrials simpatitzants i afiliats CGT utilitzant a Paqui Morales com a cap de turc, només han aconseguit enutjar-nos més del que ja estàvem i donar-nos més motius i força per a continuar aixecant la veu i lluitar.
Som com un ramat de llops/llobes, quan ens agredeixen o yeren a un/a dels nostres ens tornem més feroços.

PAQUI READMISSIÓ! SI TOQUEN A UN/A ENS TOQUEN A TOTS / TOTES!