CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Solidaritat contra assetjament laboral a Telefónica Movistar

Dilluns, 12 juliol, 2010

Des de fa aproximadament 3 anys una companya de Telefònica Movistar afiliada a CGT està patint assetjament laboral amb males arts de tot tipus per part del seu cap.

S'ha intentat solucionar la situació amb el departament de Recursos Humans però, a pesar de tenir un informe de la Unitat de Salut Laboral de la Agència Catalana de Salut, que expressa que la situació de la companya ve deguda a un conflicte laboral, l'empresa en comptes de fer cas a les recomanacions d'aquest informe, actua en direcció totalment contrària i la situació continua i s'agreuja, amb el que la nostra companya actualment està de baixa mèdica.

No podem deixar sola a la companya en aquesta situació no desitjada i provocada per l'empresa. Hem d'actuar abans que la destrossin psicològicament del tot i hagi de deixar el treball o l'acomiadin.

[(

Anul.lada. Principi d'acord

Us convoquem a tots/es aquells/es que pugueu assistir el dijous 15 de juliol a les 10h. del matí a una concentració davant les portes del seu centre de treball en el c/Ciutat de Granada, 178 de Barcelona (al costat d'una de les entrades al centre comercial Glòries -la del pàrquing-).

Feu un esforç. Hem de mostrar-los que no està sola. Podeu arribar en transport públic amb el metro (estacions Glòries de la línia 1 o Clot de les línies 1 o 2), amb autobús (línies 7, 56, 60, 92 o 192), amb el Trambaix (estació Ca l'Aranyó de la T4 o estació La Farinera de la T5) o amb RENFE (estació Clot).

Anul.lada. Principi d'acord

)]

No podem permetre que trepitgin els nostres drets.

No a l'assetjament laboral.

En defensa dels nostres llocs de treball i poder desenvolupar-los dignament.

Si ens toquen a un/a, ens toquen a tots/es.

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció