CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Solidaritat i suport mutu contra la persecució i repressió sindical a Roca-Marroc

Divendres, 6 maig, 2011

La junta sindical de Pad-Maroc (sindicat afiliat a la UMT) en la societat "ROCA" - empresa espanyola responsable de la fabricació d'aparells sanitaris, domèstics -, format recentment i que compta amb aproximadament 300 membres. Rebutgen l'abús de poder exercit pel cap de la producció de la fàbrica Settat 1, que porta una campanya anti-sindical amb atacs als militants i afiliats a aquest jove sindicat per enterrar-lo i reprimir-lo del seu inici i creació.

Sabem que això no és nou, que forma part de la política de les multinacionals com Roca, que a Europa se'ls omple la boca de democràcia i estat de dret, i no obstant això amb el beneplàcit i l'estreta col.laboració dels seus polítics governants afins a seus interessos de classe, es van a països on els drets laborals són inexistents i la seva col.laboració i suport de les tiranies establertes com al Marroc, treballen estretament per reprimir i perseguir els treballadors que intenten organitzar-se contra l'explotació i penoses condicions a què estan sotmesos.

Des de CGT-Roca fem una crida a tota la CGT a nivell estatal perquè els faxos que aquí us deixem treguin fum.

Us adjuntem el full que des de CGT-Roca hem enviat per si us serveix de plantilla o simplement que feu la més radical llibertat creativa per oposar-vos i rebutjar aquesta agressió i que els companys del Marroc sàpiguen que no estan sols.

Gràcies a tots companys

Salut i revolució.

Secció Sindical CGT-ROCA Gavà

>>> Aquests són els faxos d'enviament.

A l'atenció de Sr. Ramon Asensio, cap de RRHH de tot el Grup Roca. FAX. 934052773

Al director general de Settat-Roca Marroc. FAX. 00212523405942

A l'ambaixada d'Espanya al Marroc FAX. 00212630600 i 00212630599

I aquests els Mails per donar suport als companys: follini2010@hotmail.com
i mahjmoh@yahoo.fr

NOTA: Seria bo que al mateix temps que envieu els FAX envieu els mails de suport, confirmant l'enviament de FAX.

>>> Model de carta a enviar:

A la atención de Ramón Asensio.

Jefe de RRHH del Grupo Roca.

Teniendo constancia de la campaña anti sindical de represión y persecución, que se están llevando a cabo contra trabajadores afiliados y simpatizantes del Sindicato de nueva creación PAD-Maroc, en la sección SETTAT1 de la factoría de Roca en Marruecos, por parte de la empresa y sus mandos.

Queremos expresar el rechazo más enérgico a estos métodos propios de empresas que colaboran con las tiranías establecidas en países como Marruecos donde la falta de libertades y derechos laborales, les proporcionan cuantiosos beneficios a costa de la explotación a sus trabajadores.

Desde este sindicato no vamos a consentir que la empresa Roca, aprovechando la ausencia de derechos laborales en Marruecos y con la estrecha colaboración de la Tiranía, utilice estos métodos de represión contra el más básico derecho de organización de los trabajadores en sus empresas.

CGT no se va a quedar en la mera solidaridad, sino que de persistir esta agresión hacia los compañeros de marruecos, estudiara acciones de más contundencia para que cese la persecución y represión a los trabajadores organizados, por parte de sus mandos y accionistas.