CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Solidaritat urgent amb les i els treballadors de PANRICO en vaga indefinida

Divendres, 24 gener, 2014

102 DIES DE VAGA INDEFINIDA, LA MÉS LLARGA DE LA HISTÒRIA DE LA DEMOCRACÍA A CATALUNYA

Des de la secció sindical de CGT a Panrico de Santa Perpètua de Mogoda fem una crida per a estendre la solidaritat i el suport amb la vaga indefinida.

Portem 102 dies en vaga indefinida, i durant aquest temps han estat moltes les activitats que s'han fet (manifestacions, piquets, etc ). Ara mateix l'empresa pretén acomiadar 200 treballadors de la planta de Santa Perpètua i una rebaixa salarial d'una mitjana d'un 18%. En definitiva, pretenen castigar a uns treballadors i treballadores que han dit prou al xantatge permanent i a la resignació.

L'empresa està jugant molt brut, portant producció d'altres plantes pretenent boicotejar la vaga indefinida. Els objectius de la mateixa són la retirada dels acomiadaments i de la rebaixa salarial.

En aquests moments, necessitem més que mai la vostra solidaritat i suport, d'una banda donant suport a la caixa de resistència 2100 3161 38 2200094458 que s'ha creat.

També us demanem estendre el boicot cap a tots els productes següents (Bollycao, Donuts, Donettes, Grisines, el pa de Motlle de Panrico). Us demanem que allà on pugueu, es facin campanyes actives contra els productes de Panrico (piquets informatius, accions davant de supermercats, manifestacions, etc) i altres tipus d'actes solidaris per a estendre la lluita.

Pròximament us farem arribar tots els materials que hem elaborat els treballadors de Panrico de Santa Perpètua demanant el boicot als productes de l'empresa.

Les pròximes accions que tenim previstes són:

Divendres 24 de Gener: Concentració a les 13.00h a l'ajuntament de Santa Perpètua.

Diumenge 26 de Gener*: Vermut solidari a les 12.00h a la Plaça de la Vila de Barberà del Vallès.

En els pròxims dies us anirem informant de les diferents mobilitzacions o actes solidaris que es vagin efectuant.

Més que mai necessitem el suport de tota l'organització per a vèncer el xantatge i la resignació.

Secció Sindical CGT Panrico