CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Solidaritat urgent amb les i els treballadors de TEPSA Barcelona en vaga indefinida

Dissabte, 25 octubre, 2014

Des del Sindicat de Químiques de Barcelona de la CGT, juntament amb la Secció sindical de CGT a TEPSA Barcelona, fem una crida per a estendre la solidaritat i el suport amb la Vaga Indefinida que s'està portant a terme des del passat 21 de setembre.

Durant aquest temps hem han estat moltes les activitats que s'han fet (concentracions, piquets informatius, denúncies a inspecció de guàrdia, acampada en la porta de l'empresa des del primer dia, etc.). Ara mateix l'empresa ja a materialitzat l'ERO d'extinció de contractes amb 19 acomiadaments a Barcelona, i ara no acontenta amb aquesta mesura pretén realitzar una modificació substancial de condicions de treball, per a tocar horaris, vacances, flexibilitat, etc, pretenent castigar als treballadors/es que han dit ja n'hi ha prou al xantatge permanent i a la resignació.

L'empresa està jugant molt brut, s'ha saltat els serveis mínims, simula la descàrrega compartida, lloga dipòsits en altres empreses per a descarregar els vaixells, intenta demanar més personal en els serveis mínims per a carregar camions, pretenent així boicotejar la Vaga Indefinida. Els objectius de la mateixa són la retirada de l'ERO i de la retirada de l'aplicació de l'art. 41 i del 82.3 de l'Estatut dels Treballadors.

En aquests moments, necessitem més que mai la vostra solidaritat i suport, donant suport la caixa de resistència que hem creat a tal fi, en aquest número de compte 2100 3583 10 2200166208.

Més que mai necessitem el suport de tota l'organització per a vèncer el xantatge i la resignació.

LES BATALLES QUE ES PERDEN, SÓN LES QUE NO ES DEFENSEN

LA LLUITA CONTÍNUA

Sindicat de Químiques CGT Barcelona

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció