CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Solidaritat urgent amb les i els treballadors de TEPSA Barcelona en vaga indefinida

Dissabte, 25 octubre, 2014
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Des del Sindicat de Químiques de Barcelona de la CGT, juntament amb la Secció sindical de CGT a TEPSA Barcelona, fem una crida per a estendre la solidaritat i el suport amb la Vaga Indefinida que s'està portant a terme des del passat 21 de setembre.

Durant aquest temps hem han estat moltes les activitats que s'han fet (concentracions, piquets informatius, denúncies a inspecció de guàrdia, acampada en la porta de l'empresa des del primer dia, etc.). Ara mateix l'empresa ja a materialitzat l'ERO d'extinció de contractes amb 19 acomiadaments a Barcelona, i ara no acontenta amb aquesta mesura pretén realitzar una modificació substancial de condicions de treball, per a tocar horaris, vacances, flexibilitat, etc, pretenent castigar als treballadors/es que han dit ja n'hi ha prou al xantatge permanent i a la resignació.

L'empresa està jugant molt brut, s'ha saltat els serveis mínims, simula la descàrrega compartida, lloga dipòsits en altres empreses per a descarregar els vaixells, intenta demanar més personal en els serveis mínims per a carregar camions, pretenent així boicotejar la Vaga Indefinida. Els objectius de la mateixa són la retirada de l'ERO i de la retirada de l'aplicació de l'art. 41 i del 82.3 de l'Estatut dels Treballadors.

En aquests moments, necessitem més que mai la vostra solidaritat i suport, donant suport la caixa de resistència que hem creat a tal fi, en aquest número de compte 2100 3583 10 2200166208.

Més que mai necessitem el suport de tota l'organització per a vèncer el xantatge i la resignació.

LES BATALLES QUE ES PERDEN, SÓN LES QUE NO ES DEFENSEN

LA LLUITA CONTÍNUA

Sindicat de Químiques CGT Barcelona

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció