CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Sol·lidaritat amb Paco, delegat sindical de CGT acomiadat per GEDIA (Sta. Margarida i els Monjos)

Diumenge, 27 juny, 2010
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

El dia 23 de juny era acomiadat el company Paco, delegat sindical de CGT a l'empresa GEDIA SA de Santa Margarida i els Monjos, després d'un campanya d'assetjament per part de l'empresa.

company Paco, membre del Comitè d'empresa i únic representant de CGT que queda de 4 que teníem, després d'un temps de persecució per part de l'empresa, acusant-lo de diverses faltes injustificades com, fumar en l'habitació del Comitè, allargar-se en el temps de conclusió de les reunions del Comitè i finalment i més greu per sortir de la fàbrica per a acudir al Sindicat, havent estat convocat per aquest i comunicant-lo per escrit. La excusa ha estat que en comptes de les 24 h amb les quals el Sindicat va avisar, segons l'empresa havia d'haver avisat amb 48 h.

Si l'empresa aconsegueix el seu objectiu, la Secció Sindical de CGT a GEDIA DESAPAREIXERÀ. El company Paco porta poc més de 1 any com delegat de CGT i durant aquest temps ha dut una labor Sindical de lluita en defensa dels seus companys que ha estat resposta per l'empresa en forma de repressió i represàlies en la seva contra, ja que fins a aquest moment l'empresa havia fet el que li venia en gana i no havia tingut cap contestació per part de la representació dels treballadors que fins a aquest moment havia hagut.

La Federació Intercomarcal del Garraf-Baix Penedès de la CGT demana a tota la afiliació respondre solidàriament davant aquest nou acte de terrorisme empresarial, amb una concentració a les portes de l'empresa el proper dia 30 de Juny a les 11 del matí (carrer Illes Balears 11-13, Polígon industrial Casa Nova de Sta. Margarida i els Monjos.)

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció