CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Sol·lidaritat amb Paco, delegat sindical de CGT acomiadat per GEDIA (Sta. Margarida i els Monjos)

Diumenge, 27 juny, 2010

El dia 23 de juny era acomiadat el company Paco, delegat sindical de CGT a l'empresa GEDIA SA de Santa Margarida i els Monjos, després d'un campanya d'assetjament per part de l'empresa.

company Paco, membre del Comitè d'empresa i únic representant de CGT que queda de 4 que teníem, després d'un temps de persecució per part de l'empresa, acusant-lo de diverses faltes injustificades com, fumar en l'habitació del Comitè, allargar-se en el temps de conclusió de les reunions del Comitè i finalment i més greu per sortir de la fàbrica per a acudir al Sindicat, havent estat convocat per aquest i comunicant-lo per escrit. La excusa ha estat que en comptes de les 24 h amb les quals el Sindicat va avisar, segons l'empresa havia d'haver avisat amb 48 h.

Si l'empresa aconsegueix el seu objectiu, la Secció Sindical de CGT a GEDIA DESAPAREIXERÀ. El company Paco porta poc més de 1 any com delegat de CGT i durant aquest temps ha dut una labor Sindical de lluita en defensa dels seus companys que ha estat resposta per l'empresa en forma de repressió i represàlies en la seva contra, ja que fins a aquest moment l'empresa havia fet el que li venia en gana i no havia tingut cap contestació per part de la representació dels treballadors que fins a aquest moment havia hagut.

La Federació Intercomarcal del Garraf-Baix Penedès de la CGT demana a tota la afiliació respondre solidàriament davant aquest nou acte de terrorisme empresarial, amb una concentració a les portes de l'empresa el proper dia 30 de Juny a les 11 del matí (carrer Illes Balears 11-13, Polígon industrial Casa Nova de Sta. Margarida i els Monjos.)

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció