CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Som Antídot Contra la Repressió, són les nostres estudiants [Campanya i manifest]

Dimecres, 20 novembre, 2019

antidot.png

MANIFEST| Som Antídot Contra la Repressió, Comunitat Educativa i Universitària Contra la Repressió #SónLesNostresEstudiants

Aquesta iniciativa pretén visualitzar el posicionament dels agents educatius en contra de la Repressió que estan patint les nostres estudiants per exercir el dret a la protesta.

Què pots fer per afegir-t’hi ?

1 . Signar el manifest que trobaràs en aquest enllaç https://www.professoratcontralarepressio.cat/manifest

2 . Comprar una samarreta solidària amb el disseny fet per Joan Turu. Els beneficis aniran destinats íntegrament a les causes judicials de les estudiants represaliades.

Les comandes es poden fer a través del formulari https://www.professoratcontralarepressio.cat/samarretes -recomanem compres col•lectives-claustres, entitats-

3 . Participar a la roda de premsa el divendres 8 de novembre, a les 11.30, a la Pl. Universitat

4 . Difon!! Hem de ser moltes

Manifest "Són les nostres estudiants"

Davant de la situació que està vivint Catalunya, com a docents i personal de suport de les escoles, els instituts i les universitats catalanes, hem decidit no quedar-nos en silenci. Fer-ho seria una irresponsabilitat. Aquests últims dies hem presenciat detencions arbitràries, amenaces i agressions policials brutals –que han deixat moltes persones greument ferides– i presons provisionals injustificades de persones molt joves que són estudiants nostres.

Elles i ells han sortit al carrer a protestar per dir “no” a una sentència absolutament infame i, en definitiva, per reclamar drets i llibertats fonamentals que estan sent clarament vulnerats. La resposta que s’han trobat ha estat la brutalitat policial i penal d’un Estat que s’ha vist qüestionat per la força emancipadora i alliberadora de la gent als carrers.

Sentim orgull del nostre estudiantat. Són el jovent que l’1 d’Octubre veia com la policia causava destrosses a les seves escoles i agredia les seves àvies i els seus avis sense miraments, i que ara han decidit ocupar els carrers, les carreteres i les places de Catalunya i demostrar, amb raons i determinació, que volen conquerir un futur de drets i llibertats i que planten cara, així, a l’autoritarisme d’Estat.

Per nosaltres són esperança de futur i ens determinen i ens encoratgen a fer que les nostres aules siguin escola de democràcia, de justícia social, de feminisme, d’antiracisme, d’ecologisme, de pau i de llibertat.

No defallirem, doncs, per moltes amenaces de l’Estat. Sense cap mena de dubte, defensarem i treballarem per unes escoles i unes universitats que fomentin la cultura antirepressiva, que defensin la vida i que siguin així antídot enfront del feixisme.

Per tot això exigim:

- La depuració de responsabilitats en el si dels cossos policials i l’assumpció de responsabilitats polítiques.

- La llibertat de les persones empresonades i el sobreseïment, l’arxivament o la fi de tots els processos administratius o penals que s’han obert.

- La fi de la repressió política, policial i judicial.

A la vegada, ens posem a plena disposició per acompanyar i atendre les famílies que estan patint les conseqüències de la repressió. Som conscients del dolor que estan patint i els volem fer saber que tenen el nostre escalf, la nostra solidaritat i que estarem al seu costat plantant cara a la repressió.

29 d’octubre de 2019

Comunitat Educativa i Universitària Contra la Repressió
#SónLesNostresEstudiants

https://www.professoratcontralarepressio.cat/

- Adhereix-te: https://www.professoratcontralarepressio.cat/signar

- Samarretes solidàries: https://www.professoratcontralarepressio.cat/samarretes

antidot.png

final3.png