CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Sopar-debat “Contra el discurs de la por i la impotència” el 30 de juny a Tarragona

Dijous, 28 juny, 2012

SOPAR-DEBAT COMUNITAT EDUCATIVA EN LLUITA

CONTRA EL DISCURS DE LA POR I LA IMPOTÈNCIA

S'acaba el curs i moltes persones ens pregunten com és possible que s'hagi arribat a aquest punt de desmantellament de l'ensenyament públic. A mesura que veiem com es va retallant partides pressupostàries a educació i recursos, observem com la por i la impotència s'ha instal·lat en el conscient de la comunitat educativa, sobretot la de mestres i professores. Un discurs que s'ha assentat als centres educatius i que facilita la presa de decisions del govern convergent.

No tenim solucions, però sí sabem que a casa no la trobarem, som moltes les persones que no volem consentir aquest desmantellament, les que intentem fer front a aquesta barbàrie, però ens cal continuar buscant camins de resistència, de prendre consciència que no estem soles, que no ens valen les amenaces per fer ús dels nostres drets d'opinió i decisió, legals i legítims. Ja sabeu de què parlem.

És moment de posar el cap i el cos, de dir ben alt que prou, que no ens convenceran amb el seu discurs de por i conformitat.

Per això us convidem a compartir el debat i posterior sopar del dia 30 de juny, a les 20 hores, a la plaça Dames i Vells de Tarragona, a la Part Alta.
Us hi esperem

Deixem de ser una illa-CGT Ensenyament Tarragona

http://deixadeserunailla.blogspot.com.es/2012/06/contra-el-discurs-de-la-por-i-la.html

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció