CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Sopar i concert solidari amb les acomiadades per l’ERO d’Atento Barcelona el 24 d’octubre

Divendres, 17 octubre, 2014

El proper divendres 24 d'Octubre organitzem un sopar-concert a les 21h a la nostra seu de Via Laietana. Aquest acte està pensat per tal de recaptar diners per les persones directament afectades per l'ERO que acabem de patir a Atento Barcelona. D'aquesta manera esperem recaptar prou com per poder pagar els bitllets per anar a Madrid el proper 6 de Novembre (data en que se celebrarà el judici per les demandes col·lectives), així com un ajut per les despeses dels advocats de les acomiadades.

És important que fem visible la nostra solidaritat i que els puguem ajudar en aquests durs moments que viuen. És per això que us demanem que us adreceu a la Federació Local o a la recepció de Via Laietana i compreu els tickets que ja estan a la venta. La convocatòria és oberta a tothom (podeu anar amb amics, familiars, parelles...etc) i el seu preu és de 10 €uros per persona. A part del sopar, gaudirem de l’actuació de Demian Band
(http://www.youtube.com/watch?v=irL_L2umkiQ) (rock & blues), així com d’una barra de bar en acabar el sopar.

Si creieu que no podeu estar disponible aquest dia, també podeu comprar el ticket per tal d’aportar el vostre granet de sorra.

Comptem amb vosaltres!

Gràcies

Federació Local CGT Barcelona

>>> Cartell en document adjunt.

sopar i concert solidari pels acomiadats de l´ero d´atento

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció