CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Sopar solidari amb el moviment llibertari grec

Dijous, 28 gener, 2010

A tots els col·lectius i individualitats llibertàries;

Des de l’Assemblea Llibertària de la UB – FEL, us volem convidar al sopar que realitzem el proper dia 6 de febrer a les 21:00 a l’Espai Obert de Sants (c/ Violant d’Hongria 71), en solidaritat amb els i les companyes de Grècia.

Com ja sabeu, el passat mes de desembre es van realitzar gran nombre d’actes i mobilitzacions a tot el territori grec, per commemorar l’aniversari de l’assassinat del jove Alexandros Grigoropolus a mans de la polícia i la revolta que s’ha estat duent a terme durant tot aquest any. Aquest moviment ha comportat una gran repressió per part de l’Estat grec i gran nombre de companys i companyes han estat detingudes. El motiu d’organitzar aquest sopador és recollir diners per enviar de formar solidària a Grècia i ajudar-los a afrontar les despeses derivades de la repressió.

Ja sabem les dificultats econòmiques que té el moviment llibertari, especialment per poder afrontar una repressió que l’intenta ofegar contínuament. És per això, que hem cregut convenient crear aquest espai de trobada, on poder compartir un moment de companyerisme i solidaritat en un ambient de tranquil·litat, allunyat de les formes d’oci que es generen amb la dispersió i l’individualisme.

El preu del sopar seran 6 €, que aniran íntegrament com a bo d’ajut a les caixes de resistència dels i les companyes gregues. El menú consistirà en primer i segon plat, més postra i esperem que sigui del vostre gust. Us demanem també que confirmeu assistència (tot i que no és necessari) al nostre correu, per poder realitzar un càlcul aproximat de companyes que vindran.

Una abraçada solidària,

Assemblea LLibertària de la UB,
adherida a la Federació d'Estudiants Llibertàries

www.fel-web.org

www.fel-web.org/ubraval