CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

SOS Hospital de Bellvitge: crida a participar en les mobilitzacions

Dimarts, 12 juliol, 2011

Els treballadors de l'Hospital de Bellvitge portem 3 mesos lluitant en Defensa de la Sanitat Pública, i contra les desgavellades retallades que el Govern de CIU està imposant en tot el sector.

Durant 16 setmanes, els dimecres el personal de l'Hospital hem sortit en manifestació i hem tallat la Gran Via.

A Bellvitge s'han tancat 300 llits, han tancat quiròfans, han deixat de fer al voltant de 700 contractes per a cobrir vacances, jubilacions etc. La dinàmica de l'Hospital s'està deteriorant des de la Direcció a marxes forçades no respectant protocols d'infeccions intrahospitalàries ni els protocols de confort (pacients que estan en les seves últimes hores).

Ens temem una engegada d'un pla de desprestigi de l'Hospital, per a en breu (quan aprovin la Llei Òmnibus) tenir arguments perquè des de la Gestió Privada vinguin a "rescatar l'Hospital".

Ens temem que els llits que s'han tancat no es tornin a obrir (a les companyes de neteja de l'empresa Clece els han fet un ERO).

La passada setmana en el tall de Gran Via els mossos van amenaçar que si érem tan poca gent (300 persones) començarien a obrir expedients.

Necessitem mantenir les concentracions tot l'estiu, ja que els atacs es mantenen, l'ofensiva per part de la Direcció del centre i de CiU no es prenen vacances.

A més necessitem seguir perquè hi ha interessos diversos de deixar morir les concentracions i que qualsevol dia no es pugui tallar la Gran Via per part de les treballadores. Això causaria un efecte molt desmoralitzador.

Per tot això fem una crida URGENT a tots els usuaris de la Sanitat Pública a unir-se a les concentracions dels dimecres a l'Hospital de Bellvitge, a les 13h en la porta.

Salut i lluita!!

Secció Sindical CGT Hospital Bellvitge