Es desconvoca la vaga dels Socorristes de les platges de Barcelona, però si no s'arriba a una solució definitiva es convocarà vaga a partir del 14 d'octubre - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Es desconvoca la vaga dels Socorristes de les platges de Barcelona, però si no s’arriba a una solució definitiva es convocarà vaga a partir del 14 d’octubre
diumenge 2 d'octubre de 2016 / Comunicats / Visites: 559
Menéame

DESCONVOCADA LA VAGA DELS SOCORRISTES DE BARCELONA PERTANYENTS A l’EMPRESA PRO-ACTIVA QUE S’INICIAVA L’1 D’OCTUBRE

En una mediació d’última hora en la Conselleria de Treball s’ha arribat a un acord que permet desconvocar la vaga que havia d’iniciar-se el dissabte 1 d’octubre a les platges de Barcelona.

La desconvocatoria s’ha realitzat en aconseguir un acostament i vies de diàleg on dirimir les diferències de criteri que tenim, convocant-se reunions per tractar les discrepàncies, en concret: el criteri per realitzar el càlcul salarial i tractar els temes de salut laboral.

L’empresa reconeix que el salari d’aquests treballadors fixos discontinus, ha de sortir de dividir el salari brut anual pel còmput anual d’hores establerts en el conveni col·lectiu, la qual cosa ens donarà el preu de cara hora de treball.

L’empresa reconeix la secció sindical de la CGT com un dels interlocutors vàlids per a les negociacions relacionades amb les condicions de treball de les platges de Barcelona.

La CGT ha presentat un informe jurídic a l’empresa i a l’ajuntament que avalen les nostres tesis de com s’han de realitzar els càlculs dels salaris i també un estudi a l’Ajuntament de Barcelona dels requisits que han de complir les cadires des d’on es realitzen les vigilàncies a les platges, per evitar malalties i accidents laborals.

La CGT considerem que avui hem realitzat un gest de bones intencions i veiem positiu que s’hagi entrat en una via de diàleg, al seu torn hem presentat una nova convocatòria de vaga que s’iniciaria a partir del 14 d’octubre si no s’arriba a una solució definitiva.

CGT Socorristes Barcelona
https://twitter.com/SocorristasBCN
https://www.facebook.com/socorristasbarcelona

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. Està clar, vaga!
  2. A cap espai de la vida. Manifest 25N
  3. 25 N día Internacional contra les violències masclistes
  4. La CGT denuncia escassetat de material de protecció adequat per als sanitaris de la demarcació de Tarragona i les deficients mesures de prevenció i protecció
  5. Vaga Indefinida a partir del 30 de Novembre a Ramcon, a Mollet del Vallès
  6. Formulari d’afiliació (beta)
  7. Quotes afiliació 2021
  8. CGT, Anticapitalistes i CUP presenten un projecte per a socialitzar NISSAN
  9. Ha sortit el número 214 de la revista Catalunya (gener 2020)
  10. Reflexions de TEEI. Jo dic prou!

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid