Els treballadors i treballadores del Poliesportiu Municipal Marina Besòs davant el seu tancament salvatge - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Els treballadors i treballadores del Poliesportiu Municipal Marina Besòs davant el seu tancament salvatge
dimarts 20 de desembre de 2016 / Comunicats / Visites: 269
Menéame

El dia 3 de desembre es va complir un mes del desallotjament dels treballadors/es del poliesportiu municipal Marina Besòs de Sant Adrià de Besòs. Som conscients que aquests fets no van ser fruit de l’atzar, aquest dia, 3 de Novembre, es consumava una vergonya que tot aquell que conegués la situació de la instal·lació veia venir des de lluny.

Avui s’està treballant per a reparar un dany que ja està fet, però ni oblidem ni callem que es podria haver evitat, ja que en nombroses ocasions els treballadors/es vam denunciar davant l’administració local (Ajuntament de Sant Ádria de Besòs) la gestió nefasta i d’espoli d’un servei públic per part de la gestora privada GIMESPORT, arribant fins i tot a exercir el nostre dret a la vaga el dia 20 de Maig de 2015 demanant la intervenció immediata de l’Ajuntament.

En l’actualitat l’empresa GIMESPORT i el seu administrador únic José María PalacÍn ha deixat al carrer a 38 famílies, devent-los la nomina d’Octubre i sumant-se ja dos mesos sense cobrar. A més deixa un deute a la Seguretat Social per impagament dels TC-2 i d’altres a la hisenda pública i proveïdors.

La mala fe demostrada per part de l’empresa ens deixa en un limb legal que ens impedeix la prestació per desocupació i ens obliga a demandar a GIMESPORT pel que considerem és un acomiadament tàcit i improcedent. José María Palacin no s’ha presentat a les reiterades citacions davant Inspecció de treball per agilitar els tramitis que resolguin el limb legal en què ha deixat als seus empleats, intentant de pas utilitzar-nos al nostre entendre com un arma llancívola contra l’Ajuntament en els seus litigis particulars amb l’administració i no important-li en absolut la seva responsabilitat com a empresari, fent gala de la talla moral que acompanyen els seus actes.

Sempre hem mantingut que som les mates d’un divorci entre la gestora privada i l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, però ara com ara els únics que passen necessitats són els fills dels treballadors/es que estan al carrer amb una mà davant i una altra darrere, sense drets i sense pa. Estem en lluita per sobreviure i recuperar el que legítimament ens pertany, el nostre dret a treballar i viure dignament, que ningú tingui dubtes, ni empresa, ni Ajuntament, que si ens deixen al carrer, al carrer ens trobaran, lluitant pel que és nostre i pel que ens sentim doblement estafats com a ciutadans/es i treballadors/es.

VOLEM LA REOBERTURA DEL MARINA BESÒS. EL PÜBLIC ÉS DE TOTS I TOTES.

CGT - Poliesportiu Sant Adrià

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

1 Missatge

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. Està clar, vaga!
  2. A cap espai de la vida. Manifest 25N
  3. 25 N día Internacional contra les violències masclistes
  4. La CGT denuncia escassetat de material de protecció adequat per als sanitaris de la demarcació de Tarragona i les deficients mesures de prevenció i protecció
  5. Vaga Indefinida a partir del 30 de Novembre a Ramcon, a Mollet del Vallès
  6. Formulari d’afiliació (beta)
  7. Quotes afiliació 2021
  8. CGT, Anticapitalistes i CUP presenten un projecte per a socialitzar NISSAN
  9. Ha sortit el número 214 de la revista Catalunya (gener 2020)
  10. Reflexions de TEEI. Jo dic prou!

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid