Concentració a la Terminal 1 de l'Aeroport dels treballadors de Groundforce - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Concentració a la Terminal 1 de l’Aeroport dels treballadors de Groundforce
dilluns 10 de juny de 2019 / Acció Sindical / Visites: 381
Menéame

A causa de la situació de precarietat generalitzada i maltractament constant a la que l’empresa Groundforce sotmet a la seva plantilla, ens veiem forçats a començar a realitzar aquest estiu, varies movilitzacions per a que els drets i la conciliació familiar dels treballadors siguin respectats.

Des d’AENA només els hi preocuopen els augments de beneficis i en comptes de vetllar per les situacions que es donen a les empreses a les que va fer les concessions de llicències per treballar a l’aeroport, està portant a les empreses a situacions límit. Aquestes ho repercuteixen directament en les relacions laborals i augmenten la pressió sobre els treballadors, empitjorant la qualitat del servei que es dona als passatgers.

Groundforce ha retallat un 20% el sou al col.lectiu de temporals, els torns de treball són un autèntic despropòsit, on intentar concil.liar la vida familiar es converteix en un joc de malabars. Un exemple es que hi ha treballadors que la propera setmana no saben ni els torns ni els descansos que tindran, amb tot el que suposa per les families.

Els últims 2 anys s’han carregat o eliminat tota la bossa d’empleats, que en alguns casos estan treballant des del 2012, entrant i sortint, destruint així una plantilla molt profesional.

La maquinaria amb la que treballem no està en condicions per poder realitzar la feina idòneament, produïnt-se massa sovint accidents no desitjats. Al mateix temps al trobar-nos precaritzats (amb la plantilla reduïda) es funciona amb una sobrecàrrega de treball que fa que els últims mesos hagin augmentat de forma alarmant les baixes laborals, portant la plantilla al límit.

Per tot això convoquem per al dia 12 de juny a les 12.00h a una concentració a la Terminal 1 de l’aeroport Josep Terradellas, a la plaça d’arribades, davant d’informació.

Escrito en PDF CGT Grounforce

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. La CGT denuncia escassetat de material de protecció adequat per als sanitaris de la demarcació de Tarragona i les deficients mesures de prevenció i protecció
  2. Està clar, vaga!
  3. El TSJC evita posicionar-se sobre el compliment de l’EPIF i allarga la vulneració de drets laborals del personal investigador predoctoral
  4. A cap espai de la vida. Manifest 25N
  5. 25 N día Internacional contra les violències masclistes
  6. Formulari d’afiliació (beta)
  7. Quotes afiliació 2021
  8. Un cop presentat l’ERTO...retornen l’exagerat volum de trucades als canals comercials telefònics del RACC
  9. Vaga Indefinida a partir del 30 de Novembre a Ramcon, a Mollet del Vallès
  10. El 8M d’enguany, una vaga històrica i necessària

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid