Totes les seccions sindicals de CGT a TMB (Metro, Autobusos, Telefèric i Bus Turístic) en Solidaritat amb el Ramiro - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Totes les seccions sindicals de CGT a TMB (Metro, Autobusos, Telefèric i Bus Turístic) en Solidaritat amb el Ramiro
dimecres 13 de maig de 2020 / Acció Sindical / Visites: 305
Menéame

Totes les seccions sindicals de CGT a TMB (Metro, Autobusos, Telefèric i Bus Turístic) volem expressar la nostra ferma i compromesa solidaritat amb el Ramiro per l’expedient molt greu obert per la Direcció.

L’expedient obert és absolutament desproporcionat i basat en mentides. Des de les seccions sindicals que signem aquest document, seguirem fent escrits on mostrar les vergonyes d’una estructura empresarial basada en l’amiguisme i els favors polítics, un veritable cementiri d’elefants.

Han esperat gairebé dos mesos, en un moment dur per la pandèmia que estem patint tota la societat, amb la majoria de jutjats tancats, per formalitzar l’expedient disciplinari. Aprofitant així la desgràcia que ens cau aquests dies per obtenir benefici en la seva lluita antisindical.

Creiem que no només és un atac a la persona sinó que és un atac al sindicalisme de base assembleària que representem la CGT. El Ramiro és company d’autobusos i una persona molt coneguda tant a nivell sindical com en l’activisme social. La Direcció busca la por atacant els més contestataris, una vegada més, s’equivoquen.

No només hem defensat a companys amb problemes de TMB, també ho hem fet en altres empreses i sabem i coneixem les estratègies que aquesta colla aprenen a les escoles de negocis. Aquesta Direcció ja ha rebut revessos judicials i té molt properes les mobilitzacions amb victòries en els últims anys de les plantilles de TMB (lluita pels dos dies, transparència en els sous dels Directius, fre a adjudicacions/nominacions a dit, amiant, convenis, riscos i drets laborals, etc). Saben que hi ha un sindicalisme que sap combinar la lluita, al carrer si cal, i les accions judicials per millorar les condicions laborals, contraposant a altres formes d’entendre el sindicalisme més lligades a la concertació i el pactisme de privilegis (que no drets per a la majoria) que tant bé li va als interessos de la Direcció de TMB.

Per tot això exigim a la Direcció de TMB que retiri de forma immediata la tramitació d’aquest expedient i a la vegada ens reafirmem en el compromís de solidaritat entre treballadors i treballadores. Aquest expedient no és un atac a una persona, sino que l’entenem com un atac a l’organització a la que el Ramiro representa i la nostra manera d’entendre la defensa dels drets dels treballadors, i per tant, ens defensarem com a organització si és necesari. Entenem que no només s’atempta contra la persona expedientada sinó que ens sentim totes injustament denunciades.

En Ramiro no està sol! Lluitarem i defensarem al nostre company com ell ha fet sempre amb nosaltres. Si ens toquen a un, ens toquen a totes.

Comunicat de totes les seccions sindicals de CGT a TMB
Comunicat de la secció sindical de Bus a TMB

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. Està clar, vaga!
  2. A cap espai de la vida. Manifest 25N
  3. 25 N día Internacional contra les violències masclistes
  4. La CGT denuncia escassetat de material de protecció adequat per als sanitaris de la demarcació de Tarragona i les deficients mesures de prevenció i protecció
  5. Vaga Indefinida a partir del 30 de Novembre a Ramcon, a Mollet del Vallès
  6. Formulari d’afiliació (beta)
  7. Quotes afiliació 2021
  8. CGT, Anticapitalistes i CUP presenten un projecte per a socialitzar NISSAN
  9. Ha sortit el número 214 de la revista Catalunya (gener 2020)
  10. Reflexions de TEEI. Jo dic prou!

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid