L'Audiència de Barcelona ordena la llibertat sense fiança de tres vaguistes presos des del 29-M - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

L’Audiència de Barcelona ordena la llibertat sense fiança de tres vaguistes presos des del 29-M
CGT exigeix que també es deixi en llibertat a Laura Gómez
divendres 4 de maig de 2012 / Vaga 29M / Visites: 193
Menéame

L’Audiència de Barcelona ordena la llibertat sense fiança de tres vaguistes presos des del 29-M

JESÚS RODRÍGUEZ | 04/05/2012 - Setmanari Directa

Tremenda bronca judicial entre l’Audiència de Barcelona i el jutjat d’instrucció 18 de la Ciutat de la Justícia. Un cop finalitzada la cimera del Banc Central Europea i, per tant, també les enormes pressions polítiques exercides des de la Fiscalia, el jutjat que va ordenar la presó preventiva per Javi, Isma i Dani ha protagonitzat una lamentable cursa a contrarellotge per intentar demostrar la seva bona praxis judicial.

A primera hora del matí del divendres 4 de maig, i quan ja s’havia filtrat que l’Audiència de Barcelona estava a punt de deixar en llibertat els tres vaguistes presos des del 29 de març, la jutgessa Carmen García ha redactat un auto de llibertat i l’ha filtrat a un diari per tal d’aconseguir que s’informés que ella havia estat l’artífex de l’alliberament.

La secció vuitena de l’Audiència de Barcelona, a la mateixa hora, segellava un auto de posada en llibertat molt més raonat, on es contradiuen alguns dels raonaments presumptament jurídics que Carmen Garcia ha esgrimit durant l’últim mes per tal de mantenir la presó preventiva. A més, l’òrgan provincial ordena la llibertat sense cap tipus de fiança i, per tant, deixa en paper mullat l’escrit de la senyora Garcia on es demanava el dipòsit d’entre 3.000 i 6.000 euros per cadascún dels presos.

Molts familiars i amics dels tres vaguistes s’han desplaçat fins a les presons de Can Brians i Quatre Camins per donar-los la benvinguda un cop han creuat els murs dels centres penitenciaris. L’hora exacte era una incògnita, però finalment van sortir tots tres a les set de la tarda. Abraçades, aplaudiments, llàgrimes i molta emoció durant la retrobada després de 34 dies d’empresonament.

En la ment de tothom, malgrat l’alegria del moment, també hi havia la Laura Gómez, secretària d’organització de la CGT, qui continúa empresonada a Wad-Ras (Poblenou). El jutjat d’instrucció 23, que en va ordenar l’empresonament, o l’Audiència de Barcelona també s’hauran de pronunciar els propers dies respecte la seva posada en llibertat.

http://www.setmanaridirecta.info/noticia/laudiencia-provincial-ordena-llibertat-sense-fianca-tres-vaguistes-presos-des-del-29-m


CGT exigim que també es deixi en llibertat a Laura Gómez

Des de la CGT ens alegrem de la posada en llibertat sense fiança dels tres companys detinguts el 29-M, Dani, Isma i Xavier, el dia de la Vaga General.

Mai tenien que haver ingressar a la presó i passar el mes que han hagut de passar tancats.

La CGT considerem que s’ha de posar també en llibertat a Laura Gómez ja que tampoc existeix cap motiu perquè segueixi empresonada.

La CGT seguirem amb la nostra campanya de concentracions, mobilitzacions, i tots aquells actes que considerem que poden ajudar fins a aconseguir la seva posada en llibertat.

Carlos Navarro, CGT-Barcelona, Relacions amb la Premsa

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. Està clar, vaga!
  2. A cap espai de la vida. Manifest 25N
  3. 25 N día Internacional contra les violències masclistes
  4. La CGT denuncia escassetat de material de protecció adequat per als sanitaris de la demarcació de Tarragona i les deficients mesures de prevenció i protecció
  5. Vaga Indefinida a partir del 30 de Novembre a Ramcon, a Mollet del Vallès
  6. Formulari d’afiliació (beta)
  7. Quotes afiliació 2021
  8. CGT, Anticapitalistes i CUP presenten un projecte per a socialitzar NISSAN
  9. Ha sortit el número 214 de la revista Catalunya (gener 2020)
  10. Reflexions de TEEI. Jo dic prou!

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid