CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

STOP PUJADES es manifesta dissabte 10 de maig a Barcelona

Divendres, 9 maig, 2014

Stop Pujades 10 maig

STOP PUJADES es manifesta dissabte 10 de maig a les 17:30 a Plaça Urquinaona en bicicleta, patins i a peu.

Paral·lelament, s'anuncia la data de la primera Plenària de la Taula Popular del Transport Públic.

La Plataforma segueix denunciant els preus abusius del transport públic i demana la destitució del Consell d'Administració de l'ATM.

STOP PUJADES convoca una marxa en bicicleta, patins i a peu, aquest dissabte 10 de maig. La protesta s'iniciarà a Plaça Urquinaona a les 17:30. Malauradament, aquests són els únics mitjans de transport que estan a l'abast de tothom a la ciutat de Barcelona.

La Plataforma, 5 mesos després de les primeres aparicions, segueix denunciant unes tarifes de transport públic absusives per la situació econòmica que actualment pateixen milers de famílies.

STOP PUJADES també demana la destitució del Consell d'Administració de l'Autoritat del Transport Metropolità, presidit pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila. Actualment, l'ATM té segrestat un acord polític i una demanda de la societat civil. Aquest fet demostra una situació d'absolut dèficit democràtic.

Paral·lelament, ja s'ha convocat la primera Plenària de la Taula Popular del Transport Públic: serà el 29 de maig a les 19h a la seu de la FAVB (Federació d'Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona). Aquest espai permetrà explorar nous camps administratius, generar propostes i obrir una participació popular que és, justament, allò que li cal a l'Àrea Metropolitana i al país i que no ha sabut fer l'ATM durant els darrers mesos.

STOP PUJADES TRANSPORT PÚBLIC

TELÈFON DE CONTACTE: 609.52.22.95

http://stoppujadestransport.blogspot.com.es/

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció