CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Suma’t a les 12 hores de lectures públiques antinuclears!

Divendres, 13 febrer, 2009

A la Plaça de Sant Jaume de Barcelona.

Dimarts, 24 de febrer de 2009, de 9 del matí a 9 del vespre

En aquests mesos, el Govern de Zapatero ha de complir el seu complir el seu compromís electoral d'abandonar progressivament l'energia nuclear i substituir-la per altres fonts "més netes, més segures i menys costoses". I ho ha de fer, en primer lloc, tancant la central de Santa Maria de Garoña quan, el 5 de juliol d'enguany, expiri el seu permís de funcionament. Després caldrà que elabori un calendari de tancament, progressiu però urgent, de la resta de centrals del parc nuclear espanyol.

El lobby nuclear, amb la complicitat de les elèctriques, ha llançat una enorme campanya de pressions per tal que Zapatero no gosi tancar Garoña, i assegurar-se així la continuïtat d'un parc nuclear envellit i cada cop més perillós. Cal que la societat civil recordi al "lobby" nuclear quina és la realitat, i que demani a Rodríguez Zapatero el compliment del seu compromís. Un compromís que també ha de ser inequívoc pel govern tripartit.

Per això, la campanaya Jo sóc antinuclear convoquem -- ara, sí! -- 12 hores de lectures públiques antinuclears a la Plaça Sant Jaume per tal de recordar a les nostres màximes institucions l'abundància de la literatura que documenta per què és urgent que tanquem les nuclears!

Necessitem la vostra col·laboració. Cerquem persones, i representants d'entitats i d'institucions que vulgueu llegir durant uns 10 o 15 minuts una part dels textos de l'abundant documentació que demostren els perills i mentides que envolten l'energia nuclear, al llarg de les 12 hores de la jornada del dia 24. I també cerquem persones que vulgueu venir a acompanyar-nos, informar els ciutadans, i animar-los a declarar-se antinuclears i sumar-se a la campanya.

Per tal de sumar-vos-hi, poseu-vos en contacte amb nosaltres tan aviat com puguis tot enviant un correu electrònic a barcelona(arroba)greenpeace.es indicant la vostra disponibilitat horària i un telèfon de contacte.

Animeu-vos i feu-ho córrer!

Salutacions cordials,

Greenpeace i Tanquem les Nuclears-100%Renovables