CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Suport a una família atribolada

Dimarts, 13 febrer, 2007
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Coneixem de fa temps la família Pòrtulas – Oliveras, de Sarrià de Ter, excel·lents com a persones, tant en l'àmbit personal, laboral, com social, i lamentem sincerament la duresa del mal tràngol que estan patint, d'ençà que fa uns dies la seva filla, germana, néta, respectivament, la Nuri, va ésser detinguda i traslladada a Madrid, en aplicació de la llei antiterrorista, sense cap explicació ni, segons sembla, cap causa prou convincent.


El Punt / LLUÍS TORNER. GIRONA. - Coneixem de fa temps la família Pòrtulas – Oliveras, de Sarrià de Ter, excel·lents com a persones, tant en l'àmbit personal, laboral, com social, i lamentem sincerament la duresa del mal tràngol que estan patint, d'ençà que fa uns dies la seva filla, germana, néta, respectivament, la Nuri, va ésser detinguda i traslladada a Madrid, en aplicació de la llei antiterrorista, sense cap explicació ni, segons sembla, cap causa prou convincent.

Tot i que amb la Nuri, des de molt joveneta, no hi hem tingut contacte, sabem del seu comportament a través de la família, dels veïns i de gent que l'han tractat, i ens consta que és una noia que encertada o no en la seva forma de pensar, moguda entre l'idealisme, i potser un xic d'anarquisme, és d'un tarannà pacífic, que es preocupa pels altres i que, a la seva manera, treballa envers el seu ideal d'aconseguir un món més solidari, on tothom hi tingui cabuda. Prova de tot això és la quantitat de gent, de totes classes, joves i grans, progressistes i conservadors, que han assistit a la manifestació pacífica, a favor seu, al costat dels seus familiars.

Ens pugui agradar més o menys la seva manera de pensar –és el seu dret– el que no trobem gaire coherent és que de cop i volta, sense cap causa aparent i prescindint, sembla, de la concessió del seu benefici de presumpta innocència, se l'acusi de terrorista i, ja d'entrada, se li apliqui la força de la llei, com a tal.

Des d'aquest mitjà, voldríem manifestar a la família Pòrtulas-Oliveras, la nostra solidaritat, i el nostre desig que, com abans millor, s'aclareixi el malentès, es pugui demostrar la innocència de la causa imputada a la seva Nuri, i que s'alliberin d'aquesta tribulació que, com a pares, germà i avis, és un malson que els està privant la pau d'esperit. Ànims!

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció