CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Suport a una família atribolada

Dimarts, 13 febrer, 2007

Coneixem de fa temps la família Pòrtulas – Oliveras, de Sarrià de Ter, excel·lents com a persones, tant en l'àmbit personal, laboral, com social, i lamentem sincerament la duresa del mal tràngol que estan patint, d'ençà que fa uns dies la seva filla, germana, néta, respectivament, la Nuri, va ésser detinguda i traslladada a Madrid, en aplicació de la llei antiterrorista, sense cap explicació ni, segons sembla, cap causa prou convincent.


El Punt / LLUÍS TORNER. GIRONA. - Coneixem de fa temps la família Pòrtulas – Oliveras, de Sarrià de Ter, excel·lents com a persones, tant en l'àmbit personal, laboral, com social, i lamentem sincerament la duresa del mal tràngol que estan patint, d'ençà que fa uns dies la seva filla, germana, néta, respectivament, la Nuri, va ésser detinguda i traslladada a Madrid, en aplicació de la llei antiterrorista, sense cap explicació ni, segons sembla, cap causa prou convincent.

Tot i que amb la Nuri, des de molt joveneta, no hi hem tingut contacte, sabem del seu comportament a través de la família, dels veïns i de gent que l'han tractat, i ens consta que és una noia que encertada o no en la seva forma de pensar, moguda entre l'idealisme, i potser un xic d'anarquisme, és d'un tarannà pacífic, que es preocupa pels altres i que, a la seva manera, treballa envers el seu ideal d'aconseguir un món més solidari, on tothom hi tingui cabuda. Prova de tot això és la quantitat de gent, de totes classes, joves i grans, progressistes i conservadors, que han assistit a la manifestació pacífica, a favor seu, al costat dels seus familiars.

Ens pugui agradar més o menys la seva manera de pensar –és el seu dret– el que no trobem gaire coherent és que de cop i volta, sense cap causa aparent i prescindint, sembla, de la concessió del seu benefici de presumpta innocència, se l'acusi de terrorista i, ja d'entrada, se li apliqui la força de la llei, com a tal.

Des d'aquest mitjà, voldríem manifestar a la família Pòrtulas-Oliveras, la nostra solidaritat, i el nostre desig que, com abans millor, s'aclareixi el malentès, es pugui demostrar la innocència de la causa imputada a la seva Nuri, i que s'alliberin d'aquesta tribulació que, com a pares, germà i avis, és un malson que els està privant la pau d'esperit. Ànims!