CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Suport i solidaritat amb les delegades acomiadades a MECAPLAST

Diumenge, 13 octubre, 2013

Des de la Federació Comarcal de l'Anoia demanem a tota la CGT SUPORT I SOLIDARITAT amb les delegades acomiadades arbitrària i dictatorialment, mitjançant un contra expedient obert el passat mes de juny a l'empresa MECAPLAST.

El passat dijous 10 d'octubre a la tarda els hi van extingir el seu contracte de treball per raons disciplinàries (frau, deslleialtat o abús de confiança en les gestions encomanades i el furt o robatori del fons social).

Tot això es deu a una pràctica habitual d'assetjament i enderrocament cap a les companyes Sandra i Tere, que dins de la Secció Sindical ostenten la majoria en el Comitè d'Empresa i desenvolupen una activitat sindical combativa .

Com hem reiterat en anteriors ocasions, i amb proves que ho constaten mitjançant extractes i altres documents reflectits en el moment de l'extracció de la quantitat de diners , l'ÚNICA RESPONSABLE DE LA DESAPARICIÓ DE LA PARTIDA ECONÒMICA DELS DINERS QUE SURT DE LES MÀQUINES DE CAFÈS, REFRESCS I PROVEÏMENT ES DIU MICAELA GOMEZ HERRERÍAS, DELEGADA DE LA SECCIÓ SINDICAL DE LA UGT I MEMBRE DEL COMITÈ A MECAPLAST.

Per tot això sol•licitem a totes les Federacions Territorials, Sectorials i en definitiva a tota l'Organització en general suport a la campanya de faxos i mails a les següents adreces:

MECAPLAST IBÉRICA:
C/ NARCÍS MONTURIOL S/N - LA POBLA DE CLARAMUNT. BARCELONA.
igualada@mecaplast.com
FAX : 93 808 70 42 .

PIERRE BOULET (Director amb seu a Mònaco)
AVENUE ALBERT II BP 689MC CP : 98014 MÒNACO FRANÇA

pboulet@mecaplast.com FAX : ( 377 ) 92 05 68 69 .

Secretaria d'Acció Sindical
Federació Comarcal de l' ANOIA de la CGT.


RESOLUCIÓ EXPEDIENT CONTRADICTORI - Mecaplast

La Direcció de Mecaplast ( multinacional que dedica la seva producció al sector de l'auto), encegats per la prepotència, carreguen contra la dignitat i la vida social de les Companyes Sandra i Teresa. Han estat ACOMIADADES mitjançant la resolució d'un expedient contradictori, les acusen directament de la desaparició d'una partida econòmica del fons social que gestionava únicament i exclusivament la delegada d'UGT Micaela Gómez Herrerías

Aquesta Directiva, el braç executor de les decisions de la Multinacional, amb seu a Mònaco, tracta d'ocultar la seva ineptitud sembrant el pànic amb sancions, amenaces i acomiadaments GRATUÏTS, per seguir escometent les atrocitats actuals com rebaixes salarials, ERO i tota aquesta bateria de retallades que afecten directament la vida de la classe treballadora .

L'acomiadament no és més que frenar tota costa l'enèrgica activitat sindical que la Secció Sindical de CGT a Mecaplast desenvolupa des de fa anys, i deixar sense representació als més de 400 treballadors que hi ha actualment en plantilla .

Des de la Federació Comarcal de l'Anoia, mostrem la nostra més profunda indignació i rebuig al terrorisme empresarial i institucional creixent que intenta fer callar qualsevol veu crítica davant l'actual situació de retrocés en drets socials i laborals que està patint la classe treballadora, i ens comprometem a seguir lluitant .

Per aquest motiu demanem a tota els delegats de la CGT, a totes les Federacions Territorials, Sectorials en definitiva a tota l'Organització en General, Solidaritat i Suport per a les companyes Sandra i Teresa.

CGT ANOIA Igualada 13 - 10-2013

Attached documents