CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Suport i solidaritat amb les delegades acomiadades a MECAPLAST

Diumenge, 13 octubre, 2013
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Des de la Federació Comarcal de l'Anoia demanem a tota la CGT SUPORT I SOLIDARITAT amb les delegades acomiadades arbitrària i dictatorialment, mitjançant un contra expedient obert el passat mes de juny a l'empresa MECAPLAST.

El passat dijous 10 d'octubre a la tarda els hi van extingir el seu contracte de treball per raons disciplinàries (frau, deslleialtat o abús de confiança en les gestions encomanades i el furt o robatori del fons social).

Tot això es deu a una pràctica habitual d'assetjament i enderrocament cap a les companyes Sandra i Tere, que dins de la Secció Sindical ostenten la majoria en el Comitè d'Empresa i desenvolupen una activitat sindical combativa .

Com hem reiterat en anteriors ocasions, i amb proves que ho constaten mitjançant extractes i altres documents reflectits en el moment de l'extracció de la quantitat de diners , l'ÚNICA RESPONSABLE DE LA DESAPARICIÓ DE LA PARTIDA ECONÒMICA DELS DINERS QUE SURT DE LES MÀQUINES DE CAFÈS, REFRESCS I PROVEÏMENT ES DIU MICAELA GOMEZ HERRERÍAS, DELEGADA DE LA SECCIÓ SINDICAL DE LA UGT I MEMBRE DEL COMITÈ A MECAPLAST.

Per tot això sol•licitem a totes les Federacions Territorials, Sectorials i en definitiva a tota l'Organització en general suport a la campanya de faxos i mails a les següents adreces:

MECAPLAST IBÉRICA:
C/ NARCÍS MONTURIOL S/N - LA POBLA DE CLARAMUNT. BARCELONA.
igualada@mecaplast.com
FAX : 93 808 70 42 .

PIERRE BOULET (Director amb seu a Mònaco)
AVENUE ALBERT II BP 689MC CP : 98014 MÒNACO FRANÇA

pboulet@mecaplast.com FAX : ( 377 ) 92 05 68 69 .

Secretaria d'Acció Sindical
Federació Comarcal de l' ANOIA de la CGT.


RESOLUCIÓ EXPEDIENT CONTRADICTORI - Mecaplast

La Direcció de Mecaplast ( multinacional que dedica la seva producció al sector de l'auto), encegats per la prepotència, carreguen contra la dignitat i la vida social de les Companyes Sandra i Teresa. Han estat ACOMIADADES mitjançant la resolució d'un expedient contradictori, les acusen directament de la desaparició d'una partida econòmica del fons social que gestionava únicament i exclusivament la delegada d'UGT Micaela Gómez Herrerías

Aquesta Directiva, el braç executor de les decisions de la Multinacional, amb seu a Mònaco, tracta d'ocultar la seva ineptitud sembrant el pànic amb sancions, amenaces i acomiadaments GRATUÏTS, per seguir escometent les atrocitats actuals com rebaixes salarials, ERO i tota aquesta bateria de retallades que afecten directament la vida de la classe treballadora .

L'acomiadament no és més que frenar tota costa l'enèrgica activitat sindical que la Secció Sindical de CGT a Mecaplast desenvolupa des de fa anys, i deixar sense representació als més de 400 treballadors que hi ha actualment en plantilla .

Des de la Federació Comarcal de l'Anoia, mostrem la nostra més profunda indignació i rebuig al terrorisme empresarial i institucional creixent que intenta fer callar qualsevol veu crítica davant l'actual situació de retrocés en drets socials i laborals que està patint la classe treballadora, i ens comprometem a seguir lluitant .

Per aquest motiu demanem a tota els delegats de la CGT, a totes les Federacions Territorials, Sectorials en definitiva a tota l'Organització en General, Solidaritat i Suport per a les companyes Sandra i Teresa.

CGT ANOIA Igualada 13 - 10-2013

Attached documents

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció