CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Surt el primer número de Demos, publicació editada pel Grup d’Acció de Democràcia Inclusiva

Dimarts, 19 octubre, 2010

El passat 29 de setembre, coincidint amb la vaga general, es van repartir a Barcelona 1200 exemplars de DEMOS, la nova publicació quadrimestral gratuïta editada pel Grup d'Acció de Democràcia Inclusiva (GADI) de Catalunya.

Aquest primer número està composat per dos articles que aborden qüestions candents avui en dia: d'una banda, la retallada de drets laborals i socials i l'agreujament accelerat de la crisi econòmica, que han donat lloc a la vaga general del 29-S i a l'aparició de l'Assemblea de Barcelona; d'altra banda, la proliferació imposada de cada vegada més cultius i aliments transgènics en els nostres camps i plats, que posa literalment sobre la taula la necessitat de contravenir i desactivar les dinàmiques del sistema actual per protegir els ecosistemes en els quals vivim. Ambdós articles suggereixen com podríem bastir un ampli moviment polític que no es limiti a fer una crítica separada dels diversos aspectes de la crisi, sinó que faci realitat un criteri global per la seva superació.

Encara queden DEMOS que s'aniran repartint al llarg dels propers mesos per diversos centres socials de Barcelona i per altres indrets del territori. Si vols saber on pots trobar la publicació, si vols rebre la publicació a casa i/o col·laborar en el seu repartiment, si vols saber més sobre les propostes de la democràcia inclusiva, pots anar al web: http://www.democraciainclusiva.org/

També pots veure l'arxiu electrònic de la publicació anant a: http://www.democraciainclusiva.org/demos1.pdf

La Democràcia Inclusiva és una proposta per construir una nova forma d'organizació social basada en els principis d'autonomia, comunitat i reintegració amb la Natura.

DEMOCRACIA POLÍTICA + DEMOCRÀCIA ECONÒMICA + DEMOCRÀCIA SOCIAL + DEMOCRÀCIA ECOLÒGICA

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció