CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Suspès el Judici per reclamació de CGT Remolcadors BCN per imposició de la ultractivitat, el 23 de juny al TSJC a BCN

Dilluns, 22 juny, 2015

S'informa als afiliats de la CGT que el judici que s'havia de celebrar el 23 de Juny sobre la ultraactivitat del Conveni Provincial dels Remolcadors, ha quedat en suspens, ja que de moment les empreses mantenen la vigència del conveni mentre duri la negociació , si el pacte es trenqués es tornaria a activar el judici.
Des de la Secció Sindical de CGT Remolcadors i els seus afiliats, agraïm les mostres de suport rebudes durant tot aquest procés. El conflicte no ha acabat pel que us anirem informant durant tot el procés.

Salut!

Secció Sindical de CGT Remolcadors


El dia 28 d'abril es va celebrar el judici Sobre la jornada al Tribunal Superior de Catalunya, on les empreses van tornar a reafirmar la seva postura en establir una jornada anual de 3.168 hores, distribuïdes en 132 guàrdies de 24 hores, molt per sobre del que marca la legalitat ja que malgrat que a una de les empreses se'ls ha sancionat per incompliment de descans entre jornades i inexistència de "registre de la jornada", tenint un requeriment d´immediat compliment per part de la Inspecció de Treball.

A tot això, la "fam" de les empreses no para, i emparant-se a la Reforma Laboral, volen que la ultractivitat del Conveni Provincial de Barcelona deixi de tenir validesa.

Per aquest motiu, CGT va presentar una demanda de "conflicte col·lectiu" perquè la ultractivitat seguís vigent. El dia 23 de juny, a les 10h, es celebrarà el judici davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Els afiliats de la Secció de Remolcadors del Port de Barcelona, ​​a l´ésser un judici públic, animem els altres afiliats d'altres Seccions de la CGT a assistir-hi, doncs la situació de finalització de la ultraactivitat, pot donar-se o ja s´està donant, en molts altres sectors i convenis.

La convocatòria seria a les 9:30 del 23 de juny, davant del Palau de Justícia que es troba situat al Passeig Lluís Companys nº 14-16.

CGT REMOLCADORS BCN

Més informació:

- TWITTER CGT REMOLCADORS BCN