CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Suspès i aplaçat per tercera vegada el judici a la companya Mònica de Terrassa: nova data 7 d’octubre

Dilluns, 9 setembre, 2013

Solidaritat Antirepressiva de Terrassa (SAT) emetem aquest comunicat per informar d’una NOTÍCIA D’ÚLTIMA HORA referent al judici contra els agents 153 i 272 de la policia municipal de Terrassa adscrits al (GIE) Grup d’Intervenció Especial (acusats de tortures i lesions), i contra Mònica, membre d’Acció Autònoma, del Kasalet i dels moviments socials de Terrassa (acusada d’atemptat a l’autoritat i lesions), judici que estava previst pel 10 de setembre.

Avui, dijous 5 de setembre, l’Audiència Provincial de Barcelona ha comunicat altra vegada que EL JUDICI QUEDA SUSPÈS I APLAÇAT FINS EL 7 D’OCTUBRE A LES 10h DEL MATÍ, degut a que un dels jutges es troba de baixa laboral.

Solidaritat Antirepressiva de Terrassa davant de la suspensió del judici previst per aquest dimarts 10 de setembre a les 10h el matí, informem que DESCONVOQUEM LA CONCENTRACIÓ DE SUPORT PREVISTA PEL MATEIX DIA A LES 9:30H A L’AUDIÈNCIA PROVINCIAL DE BARCELONA (a les portes del Palau de Justícia al Pg. Lluís Companys 14-16 de Barcelona).

Recordem que el judici es va iniciar (després de 6 anys de succeir el fets) el dijous 4 de juliol a la Secció Segona de l’Audiència Provincial de Barcelona, i que es va suspendre i aplaçar pel 22 de juliol a les 12h. Però aquell dia es va suspendre novament degut a un accident d’un dels jutges i es va tornar a fixar una nova data pel 10 de setembre a les 10h del matí.

Hem de manifestar que lamentem, una vegada més, que el judici s’hagi hagut d’aplaçar de nou. Tota notícia que no sigui l’absolució de la Mònica i la condemna pels policies agressors és una mala notícia. Perquè significa que continuem sense que es faci justícia, perquè continuem amb policies violents pels carrers i amb total impunitat, i perquè és una vergonya que l’aparell judicial no actuï ràpida, eficaç i contundentment davant dels abusos de poder.

Solidaritat Antirepressiva de Terrassa – Acció Autònoma.

Dijous 5 de setembre del 2013

http://sat-terrassa.cat/archives/1902