CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Suspès i aplaçat per tercera vegada el judici a la companya Mònica de Terrassa: nova data 7 d’octubre

Dilluns, 9 setembre, 2013
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Solidaritat Antirepressiva de Terrassa (SAT) emetem aquest comunicat per informar d’una NOTÍCIA D’ÚLTIMA HORA referent al judici contra els agents 153 i 272 de la policia municipal de Terrassa adscrits al (GIE) Grup d’Intervenció Especial (acusats de tortures i lesions), i contra Mònica, membre d’Acció Autònoma, del Kasalet i dels moviments socials de Terrassa (acusada d’atemptat a l’autoritat i lesions), judici que estava previst pel 10 de setembre.

Avui, dijous 5 de setembre, l’Audiència Provincial de Barcelona ha comunicat altra vegada que EL JUDICI QUEDA SUSPÈS I APLAÇAT FINS EL 7 D’OCTUBRE A LES 10h DEL MATÍ, degut a que un dels jutges es troba de baixa laboral.

Solidaritat Antirepressiva de Terrassa davant de la suspensió del judici previst per aquest dimarts 10 de setembre a les 10h el matí, informem que DESCONVOQUEM LA CONCENTRACIÓ DE SUPORT PREVISTA PEL MATEIX DIA A LES 9:30H A L’AUDIÈNCIA PROVINCIAL DE BARCELONA (a les portes del Palau de Justícia al Pg. Lluís Companys 14-16 de Barcelona).

Recordem que el judici es va iniciar (després de 6 anys de succeir el fets) el dijous 4 de juliol a la Secció Segona de l’Audiència Provincial de Barcelona, i que es va suspendre i aplaçar pel 22 de juliol a les 12h. Però aquell dia es va suspendre novament degut a un accident d’un dels jutges i es va tornar a fixar una nova data pel 10 de setembre a les 10h del matí.

Hem de manifestar que lamentem, una vegada més, que el judici s’hagi hagut d’aplaçar de nou. Tota notícia que no sigui l’absolució de la Mònica i la condemna pels policies agressors és una mala notícia. Perquè significa que continuem sense que es faci justícia, perquè continuem amb policies violents pels carrers i amb total impunitat, i perquè és una vergonya que l’aparell judicial no actuï ràpida, eficaç i contundentment davant dels abusos de poder.

Solidaritat Antirepressiva de Terrassa – Acció Autònoma.

Dijous 5 de setembre del 2013

http://sat-terrassa.cat/archives/1902

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció