CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Suspesa la Conferència de delegades i afiliades de la CGT de Catalunya. Sessió formativa d’actualització jurídica sobre Delegades i Seccions Sindicals, el 12 de novembre a Barcelona

Dimarts, 29 setembre, 2015

Suspesa la Conferència de delegades i afiliades de la CGT de Catalunya.
Sessió formativa d'actualització jurídica: Delegades i Seccions Sindicals

Us hem d'informar que la conferència de delegades i afilades que estava prevista per aquest dijous 12 de novembre a la Casa del Mar de Barcelona amb en Carlos Hugo Preciado s'haurà d postposar, a causa d'una urgència personal del ponent, relacionada amb la conciliació d la vida familiar i laboral. Us hem enviat un correu per a informar-ho formalment a totes les federacions i sindicats, però us agrairem que ho aneu comentant, especialment a les companyes que sapigueu que tenien intenció d'anar-hi. Mirarem d'acordar amb el ponent una nova data, probablement ja cap el gener, i us n'informarem aviat.

A conseqüència d l'ajornament d l'acte, i segons ens comenta el company secretari de Salut Laboral d Catalunya, queda anul.lada també la concentració que hi havia convocada al final del mateix davant d'Inspecció de guàrdia a Albareda, amb motiu d la campanya per la reducció dels coeficients reductors x la jubilació d la gent q treballa amb amiant i en fundicions.

Disculpeu les molèsties. Salut!

Secretaria de Formació CGT Catalunya


Conferència de delegades i afiliades de la CGT de Catalunya.
Sessió formativa d'actualització jurídica: Delegades i Seccions Sindic
als

Dijous, 12 de novembre de 2015, de 10.30h a 14.00h
A la sala d'actes de la Casa del Mar
Institut Social de la Marina
C/ d'Albareda, 1-13 (Barcelona)
Metro: L3 Paral·lel o Drassanes. Busos: 20, 21, 64, D20, H14, 88.

Sessió formativa sobre el marc jurídic regulador de les Seccions Sindicals i de les Delegades Sindicals, en la qual es tractaran aspectes relatius als seus drets i garanties, amb especial referència al dret d'informació, l'obligació empresarial de proporcionar mitjans, i al gaudi de crèdit horari. L'activitat és d'especial interès per a noves delegades, però està oberta a tota l'afiliació.

La conferència anirà a càrrec del Magistrat del TSJC i Professor de Dret Penal de la URV Carlos Hugo Preciado Domènech, que ja ha col·laborat anteriorment en altres activitats formatives amb la CGT de Catalunya.

Conferència de delegades i afiliades de la CGT de Catalunya Sessió formativa d'actualització jurídica: Delegades i Seccions Sindicals, 12 de novembre a Barcelona

https://www.flickr.com/photos/cgtcatalunya/21811342765/in/dateposted-public/

(Cartell adjunt)

— 

Secretaria de Formació
Secretariat Permanent - Comitè Confederal
Confederació General del Treball de Catalunya (CGT de Catalunya)
Via Laietana 18, 9a planta
08003 Barcelona
Tel.: 933 103 362
Mòbil: 691 204 900
Fax: 933 107 110
Correu electrònic: formacio@cgtcatalunya.cat
web: www.cgtcatalunya.cat