CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Tall de trànsit contra acomiadaments i sancions a Fomento de Construcciones y Contratas SA (FCC) el 6 de febrer, a Barcelona

Divendres, 4 gener, 2013
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

L'Empresa en tan sols dos mesos ha acomiadat el secretari general de la secció sindical de CGT a FCC al Parc Central i al secretari de Finances i no ha realitzat un gran repertori de "represàlies" contra afiliats nostres (sancions, persecucions, etc). Aquest comportament ja ha estat denunciat al Jutjat de lo Social de Barcelona, ​​interposant aquest sindicat la corresponent denúncia per vulneració de drets fonamentals


Tall de trànsit contra acomiadaments i sancions a Fomento

Dimecres 6 DE FEBRER A LES 9 HORES MATÍ AL CARRER BALMES 36 (BCN) DAVANT LES OFICINES DE FOMENTO DE CONSTRUCCIONES Y CONTRATAS (FCC)

ÉS HORA DE L'ENTRADA DELS DIRECTIUS DE L'EMPRESA

CGT Fomento de Construcciones y Contractes, SA (FCC), volem denunciar qie l'empresa des de la constitució del sindicat CGT i aconseguir que varis treballadors s´hi afiliessin, l'empresa ha començat a acomiadar i sancionar els nostres afiliats.

Considerem que l'empresa utilitza des fa anys una política antisindical contra aquells treballadors que s´engloben en aquells sindicats no domesticats.

L'Empresa en tan sols dos mesos ha acomiadat el secretari general de la secció sindical de CGT a FCC al Parc Central i al secretari de Finances i no ha realitzat un gran repertori de "represàlies" contra afiliats nostres (sancions, persecucions, etc) .. Aquest comportament ja ha estat denunciat al Jutjat de lo Social de Barcelona, ​​interposant aquest sindicat la corresponent denúncia per vulneració de drets fonamentals.

A aquesta situació tenim que afegir-hi tots els atacs que darrerament està realitzant l´empresa contra els treballadors/es (canvis de conduir a escombrar, cada cop més hi ha més feina i menys treballadors, abusos dels encarregats, rumors de retallades, etc.). Des d´aquest sindicat no ens quedarem aturats mentre l´empresa ataca frontalment als nostres companys/es i actuarem amb contundència per defensar-nos d´aquestes injustícies i vtllar pels drets de la classe treballadora.

Per aquest motiu realitzarem el pròxim 6 febrer de 2013 a la seu de l'empresa FCC, situada al carrer Balmes nº 36, una concentració a les 9:00 hores per a la readmissió dels companys acomiadats i per la defensa dels drets dels treballadors/es de neteja viària de Barcelona.

Aquesta concentració és tan sols l'inici d'una campanya de suport als acomiadats i sancionats, amb diferents actes i accions, que anirem realitzant.

Readmissió immediata dels companys acomiadats!!

PROU Repressió sindical!!

Si en toquen a un, ens toquen a tots!

Més informació:

- https://www.facebook.com/cgt.limpiezatrobada

- E-MAIL: cgtparquecentral@hotmail.es

Hugo Coll. FCC CGT: 659552377

Arturo Vilalta. FCC CGT: 649759719

Carlos Navarro. Premsa CGT Barcelona: 649 83 94 90

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció