CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Tall de trànsit contra acomiadaments i sancions a Fomento de Construcciones y Contratas SA (FCC) el 6 de febrer, a Barcelona

Divendres, 4 gener, 2013

L'Empresa en tan sols dos mesos ha acomiadat el secretari general de la secció sindical de CGT a FCC al Parc Central i al secretari de Finances i no ha realitzat un gran repertori de "represàlies" contra afiliats nostres (sancions, persecucions, etc). Aquest comportament ja ha estat denunciat al Jutjat de lo Social de Barcelona, ​​interposant aquest sindicat la corresponent denúncia per vulneració de drets fonamentals


Tall de trànsit contra acomiadaments i sancions a Fomento

Dimecres 6 DE FEBRER A LES 9 HORES MATÍ AL CARRER BALMES 36 (BCN) DAVANT LES OFICINES DE FOMENTO DE CONSTRUCCIONES Y CONTRATAS (FCC)

ÉS HORA DE L'ENTRADA DELS DIRECTIUS DE L'EMPRESA

CGT Fomento de Construcciones y Contractes, SA (FCC), volem denunciar qie l'empresa des de la constitució del sindicat CGT i aconseguir que varis treballadors s´hi afiliessin, l'empresa ha començat a acomiadar i sancionar els nostres afiliats.

Considerem que l'empresa utilitza des fa anys una política antisindical contra aquells treballadors que s´engloben en aquells sindicats no domesticats.

L'Empresa en tan sols dos mesos ha acomiadat el secretari general de la secció sindical de CGT a FCC al Parc Central i al secretari de Finances i no ha realitzat un gran repertori de "represàlies" contra afiliats nostres (sancions, persecucions, etc) .. Aquest comportament ja ha estat denunciat al Jutjat de lo Social de Barcelona, ​​interposant aquest sindicat la corresponent denúncia per vulneració de drets fonamentals.

A aquesta situació tenim que afegir-hi tots els atacs que darrerament està realitzant l´empresa contra els treballadors/es (canvis de conduir a escombrar, cada cop més hi ha més feina i menys treballadors, abusos dels encarregats, rumors de retallades, etc.). Des d´aquest sindicat no ens quedarem aturats mentre l´empresa ataca frontalment als nostres companys/es i actuarem amb contundència per defensar-nos d´aquestes injustícies i vtllar pels drets de la classe treballadora.

Per aquest motiu realitzarem el pròxim 6 febrer de 2013 a la seu de l'empresa FCC, situada al carrer Balmes nº 36, una concentració a les 9:00 hores per a la readmissió dels companys acomiadats i per la defensa dels drets dels treballadors/es de neteja viària de Barcelona.

Aquesta concentració és tan sols l'inici d'una campanya de suport als acomiadats i sancionats, amb diferents actes i accions, que anirem realitzant.

Readmissió immediata dels companys acomiadats!!

PROU Repressió sindical!!

Si en toquen a un, ens toquen a tots!

Més informació:

- https://www.facebook.com/cgt.limpiezatrobada

- E-MAIL: cgtparquecentral@hotmail.es

Hugo Coll. FCC CGT: 659552377

Arturo Vilalta. FCC CGT: 649759719

Carlos Navarro. Premsa CGT Barcelona: 649 83 94 90