CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Tallers antirrepressius a Reus el 24 d’octubre i Tarragona el 26 d’octubre per preparar les properes vagues generals

Dimarts, 23 octubre, 2012
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

De cara a les properes vagues del 31 d’octubre i del 14 de novembre des del sindicat CGT han organitzat els següents actes:

El dimecres 24 d’octubre tindrà lloc a Reus una xerrada de formació – preparació per a la vaga general, bàsicament a nivell antirepressiu en general i de preparació de cara a la realització de piquets: normativa i legislació existent, formes d’actuació, com evitar la repressió, com actuar en situacions concretes…

En ella intervindrà Ermengol Gassiot, Secretari d’Acció Social de CGT Catalunya, i un membre d’Arran, i començarà a les 19.30h. a la sala d’actes del Casal Despertaferro (Martí Napolità 7, 2n) de Reus.

D’altra banda, el divendres 26 d’octubre a les 18h es portarà a terme una xerrada – taller al local de la CGT a Tarragona per tractar supòsits pràctics davant d’una possible detenció. Qui ens pot identificar, com es fa un escorcoll, quins drets podem exercir a comissaria, de quins delictes ens poden acusar, quins tipus de sancions administratives existeixen, etc.

Els organitzadors consideren que és indispensable tenir aquesta informació, sobretot desprès de l’enduriment de les accions repressives dutes a terme i que, a Catalunya, es fa palès amb les 95 detencions i 34 persones imputades del passat 29 de març.

La xerrada-taller, oberta a tots els col·lectius i organitzacions, es farà al nou local de la CGT Tarragona, plaça Imperial Tarraco 1 edifici B 3a planta de Tarragona, el proper divendres 26 d’octubre a les 18h, i hi participarà l’advocada i Secretària de Jurídica de la CGT Catalunya, Blanca Rivas, especialitzada en dret penal i laboral.

* Publicat a Pobleviu

http://pobleviu.cat/2012/10/22/tallers-antirrepresius-per-preparar-la-properes-vagues/

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció