CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Tallers per a participar a la Caravana Europea a Chiapas en Suport a l’Autonomia Zapatista i a L’Altra Campanya que tindrà lloc del 27 de juliol al 12 d’agost

Dissabte, 28 juny, 2008
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Com sabeu, el pròxim 27 de de juliol sortirà des de Mèxic-DF la "Caravana Europea en Solidaritat amb l'Autonomia Zapatista i L'Altra Campanya de Mèxic" a la qual s'unirà una delegació de companys i companyes de la CGT.

Per a poder participar en la mateixa serà necessari tenir un aval d'una organització, per això estem organitzant tallers en els quals s'impartirà la informació necessària, tant del context social i polític de Mèxic i de les comunitats zapatistes, com de les recomanacions de seguretat i dels aspectes pràctics del viatge.


Les persones interessades a participar poden contactar amb nosaltres a través del correu electrònic info@cgtchiapas.org com més aviat millor, per a, d'aquesta manera, poder organitzar un taller informatiu.

Per a més informació podeu consultar:

www.cgtchiapas.org

www.europazapatista.org

Rut Moyano, Coordinadora Comissió Chiapas CGT


Per altra banda, el Col·lectiu de Solidaritat amb la Rebel·lió Zapatista organitza un taller informatiu a Barcelona per participar a la Caravana Europea en Solidaritat amb l'Autonomia Zapatista i L'Altra Campanya de Mèxic.

Dissabte 5 de juliol, de 10 a 14 h., a la Casa de la Solidaritat, c/Vistalegre 15, El Raval, Barcelona.

chiapas.pangea.org

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció