CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Tallers per a participar a la Caravana Europea a Chiapas en Suport a l’Autonomia Zapatista i a L’Altra Campanya que tindrà lloc del 27 de juliol al 12 d’agost

Dissabte, 28 juny, 2008

Com sabeu, el pròxim 27 de de juliol sortirà des de Mèxic-DF la "Caravana Europea en Solidaritat amb l'Autonomia Zapatista i L'Altra Campanya de Mèxic" a la qual s'unirà una delegació de companys i companyes de la CGT.

Per a poder participar en la mateixa serà necessari tenir un aval d'una organització, per això estem organitzant tallers en els quals s'impartirà la informació necessària, tant del context social i polític de Mèxic i de les comunitats zapatistes, com de les recomanacions de seguretat i dels aspectes pràctics del viatge.


Les persones interessades a participar poden contactar amb nosaltres a través del correu electrònic info@cgtchiapas.org com més aviat millor, per a, d'aquesta manera, poder organitzar un taller informatiu.

Per a més informació podeu consultar:

www.cgtchiapas.org

www.europazapatista.org

Rut Moyano, Coordinadora Comissió Chiapas CGT


Per altra banda, el Col·lectiu de Solidaritat amb la Rebel·lió Zapatista organitza un taller informatiu a Barcelona per participar a la Caravana Europea en Solidaritat amb l'Autonomia Zapatista i L'Altra Campanya de Mèxic.

Dissabte 5 de juliol, de 10 a 14 h., a la Casa de la Solidaritat, c/Vistalegre 15, El Raval, Barcelona.

chiapas.pangea.org