CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Talls de trànsit i concentracions el divendres 5 d’octubre a diversos indrets de Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat

Dissabte, 6 octubre, 2012

Els treballadors de diverses empreses han fet talls de trànsit complets o intermitents i altres concentracions en les portes dels seus treballs en el matí del divendres 4 d'octubre, a les ciutats de Barcelona i l'Hospitalet. CGT dóna suport a aquestes mobilitzacions, en alguns llocs se sumen altres forces sindicals.
 

AMB TALLS DE TRÀNSIT COMPLETS:

Tall de Trànsit-Cassolada dels i les Treballadores de l'INSS, Estrangeria i Inspecció de Treball a les 10 hores del matí, els i les treballadors de l'INSS, Estrangeria i Inspecció de Treball tallen a l'alçada del Passeig de Sant Joan / Antoni Maria Claret i realitzen una manifestació.

Treballadors de Correus de l'Hospitalet, a les 9 hores, tallen el trànsit a l'avinguda del Torrent Gornal amb el carrer Pedraforca.

Treballadors de Correus dels districtes 1, 4, 11 i 15 a les 9 hores del matí tall de trànsit a Paral·lel / Calàbria.

Treballadors de l'Agència Tributària, Generalitat, Duana, Inspecció de Treball, de 12 a 12'30 del matí tall de trànsit al passeig Josep Carner davant de l'edifici de la duana, al final del Paral·lel.

Treballadors de l'Agència Tributària de 12 a 12'30 a la plaça Letamendi amb el carrer Aragó.

SENSE TALL DE TRÀNSIT ENCARA EN ALGUNS D'ELLS TAMBÉ ES PODEN REALITZAR:

Treballadors de la Prefectura Provincial de Tràfic a les 8'30 hores del matí es concentren a les portes de l'Oficina a Gran Via 184.

Treballadors de Correus dels districtes 6, 12 i 24 a les 9 hores es concentren a Gran de Gràcia 118.

Treballadors de l'INE i de la Generalitat es concentren a Via Laietana 8, de 10,45 h a 11,15 h.

Treballadors de la Diputació de Barcelona a les 10 del matí en els centres de treball de:
Maternitat: Entrada al recinte per la Travessera de les Corts, enfront de la COM Ràdio. Travessera de les Corts, 131-159.
Escola Industrial: Entrada al recinte paper carrer Urgell, Davant l'edifici del Rellotge. C / Comte d'Urgell, 187.
Llars Mundet: Entrada al recinte per la Ronda de Dalt. Pg Vall d'Hebron, 171
Bonnemaison: Cantonada Sant Pere més Baix AMB Via Laietana. C / Sant Pere Més Baix, 7.
SPOTT: Plaça de Sant Jaume. C / Sant Honorat, 5.
Can Serra, Minerva, Londres i Còrsega: Rambla de Catalunya amb Diagonal, enfront de l'entrada principal de l'edifici de Can Serra. Rambla de Catalunya, 126.

 
CONTRA LES RETALLADES ALS EMPLEATS PÚBLICS
CONTRA LES PRIVATITZACIONS I LES RETALLADES SOCIALS
CONTRA LA REFORMA LABORAL I LA PRECARIETAT

La CGT dóna suport a aquestes mobilitzacions, en alguns sectors amb altres forces sindicals, per protestar contra les noves mesures decretades per els i les banquers europeus, acatades i assumides pel govern de Rajoy. Sembla que per salvar als i les banquers i al sistema, cal seguir aplicant sacrificis als més desfavorits. Aquesta vegada toquen directament als i les aturades, als i les més desfavorides que necessiten dels serveis socials i d'una sanitat pública eficient, als i les afectades per les lleis de dependència, els i les treballadores públiques i totes, els i les treballadores i a tota la població mitjançant les pujades de l'IVA i increment en els preus dels medicaments i les taxes universitàries.

Mentre ens retallen a tots sous i drets, ens segueixen parlant de salvar i d'injectar diners al sistema financer, com si el benestar de la majoria de població depengués d'una "economia bancària sanejada" en lloc d'una economia domèstica suficient per viure.

L'atac als treballadors públics i els treballadors d'empreses privades s'emmarca dins de l'estratègia del govern de seguir retallant drets a tots i totes. Amb la Reforma Laboral han desregularitzat el mercat laboral i acabat amb l'estabilitat en l'ocupació, abaratint l'acomiadament i permetent planificar acomiadaments massius sinó s'accepten condicions de treball i salarials a la baixa. Treuen una paga extra als empleats públics que cobren uns mil euros, treuen dies d'assumptes propis que s'havien donat a canvi de diverses congelacions i rebaixes salarials durant diversos anys, etc.

La CGT ens mobilitzarem en diferents sectors i seguim treballant perquè sigui un èxit la Vaga General del 31 d'Octubre on han de confluir les diferents lluites que s'estan duent a terme per acabar amb els plans empresos pels organismes econòmics com el Fons Monetari, el Banc Central Europeu i la resta d'institucions econòmiques i polítiques que estan destruint drets que van costar molta sang aconseguir. No permetrem ni més retrocessos ni que se'ns porti al segle XIX.

Els interessos dels bancs i dels i preses polítiques es són totalment oposats als de la població i mereixen una resposta contundent per això la CGT hem convocat Vaga General a tot l'estat i tots els àmbits de la producció per al 31 d'octubre .

PERSONES DE CONTACTE DE CGT A CADASCUNA DE LES MOBILITZACIONS:
 

EMILIO LÓPEZ: 645.319.862 (INSS, ESTRANGERIA, INSPECCIÓ TREBALL)

MERCÈ CORDOBA: 663.565.228 (CORREUS L'HOSPITALET)

M. TERESA MANTÉ: 605.422.671 (CORREUS PARAL·LEL)

FELIPE EZQUERRO: 633.432.470 (AGÈNCIA TRIBUTÀRIA)

LUIS LOPEZ ROJO: 636.450.332 (PREFECTURA DE TRÀNSIT)

LIDIA ORTEGA: 646.062.055 (CORREUS GRÀCIA)

IRENE: 650.764.566 (INE)

SUSANA LARROSA: 696.200.943 (AJUNTAMENT DE BARCELONA)
 
Carlos Navarro, CGT-Premsa Barcelona, 649 83 94 90