CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Talls en diverses carreteres i interrupcions del trànsit ferroviari abans de les 8h d’aquest matí

Dijous, 27 gener, 2011
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Parcs i jardins-600

Segons informa l’agència d’informació 29-s.net|http://29-s.net/ que fa seguiment de la vaga general d’aquest dijous 27 de gener, a primera hora d’aquest matí hi ha hagut diverses protestes de suport a la vaga general que han interromput la circulació en la xarxa viària i ferroviària.

Informen que a tres quarts de 7 el servei de FGC estava tallat entre la UAB i Sant Quirze del Vallès.El tall s’ha produït per la tala d’un arbre que ha caigut sobre la catenària, danyant-la de consideració, fet que ha obligat a suspendre el servei indefinidament.

Pel que fa al servei de Renfe, quan passaven pocs minuts de les 7 h han informat de diverses incidències a Montcada i Reixach i Segur de Calafell. La informació prové del mateix conseller de Política Territorial i Sostenibilitat, Lluis Recoder. Fa uns minuts ha penjat en el seu Twitter que el servei de RENFE havia tingut problemes a les estacions de Montcada i Reixach (Vallès Oriental) i Segur de Calafell (Baix Penedès) per "actes vandàlics" relacionats amb reivindicacions laborals.

A banda, a les 7:32h, l’agència d’informació explicava que un centenar de manifestants de la Federació del Baix Llobregat de la CGT tallen el trànsit a la carretera d’Espluges de Llobregat. Han sortit de diferents empreses de la comarca i fan una marxa a peu. Ara mateix van en direcció a Esplugues de Llobregat i conviden tothom a sumar-se a la protesta.


- http://vaga27g.cgtcatalunya.cat/|http://vaga27g.cgtcatalunya.cat/
- http://29-s.net/|http://29-s.net/
- Twitter: @vaga27g|http://twitter.com/#!/search?q=%2327G

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció