CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Talls en diverses carreteres i interrupcions del trànsit ferroviari abans de les 8h d’aquest matí

Dijous, 27 gener, 2011

Parcs i jardins-600

Segons informa l’agència d’informació 29-s.net|http://29-s.net/ que fa seguiment de la vaga general d’aquest dijous 27 de gener, a primera hora d’aquest matí hi ha hagut diverses protestes de suport a la vaga general que han interromput la circulació en la xarxa viària i ferroviària.

Informen que a tres quarts de 7 el servei de FGC estava tallat entre la UAB i Sant Quirze del Vallès.El tall s’ha produït per la tala d’un arbre que ha caigut sobre la catenària, danyant-la de consideració, fet que ha obligat a suspendre el servei indefinidament.

Pel que fa al servei de Renfe, quan passaven pocs minuts de les 7 h han informat de diverses incidències a Montcada i Reixach i Segur de Calafell. La informació prové del mateix conseller de Política Territorial i Sostenibilitat, Lluis Recoder. Fa uns minuts ha penjat en el seu Twitter que el servei de RENFE havia tingut problemes a les estacions de Montcada i Reixach (Vallès Oriental) i Segur de Calafell (Baix Penedès) per "actes vandàlics" relacionats amb reivindicacions laborals.

A banda, a les 7:32h, l’agència d’informació explicava que un centenar de manifestants de la Federació del Baix Llobregat de la CGT tallen el trànsit a la carretera d’Espluges de Llobregat. Han sortit de diferents empreses de la comarca i fan una marxa a peu. Ara mateix van en direcció a Esplugues de Llobregat i conviden tothom a sumar-se a la protesta.


- http://vaga27g.cgtcatalunya.cat/|http://vaga27g.cgtcatalunya.cat/
- http://29-s.net/|http://29-s.net/
- Twitter: @vaga27g|http://twitter.com/#!/search?q=%2327G