CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Tancada a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona el 24 de gener contra les retallades

Dilluns, 23 gener, 2012

Els sindicats CGT, COBAS i l’Assemblea 15M Tarragona, us comuniquem que el dimarts 24 de gener, a les 10 hores començarem un tancament a l’Hospital Joan XXIII i que acabarà a les 10 hores del dimecres 25.

Els motius que ens porten a fer aquesta tancada es per defensar uns serveis públics de qualitat per tal de garantir el dret a la Salut:

- Que el Servei de Hemodinàmica funcioni les 24 hores per l’atenció als pacients infartats.

- Recuperar i augmentar l’activitat quirúrgica a l’Hospital per tal de reduir les llistes d’espera.

- Augmentar els nombre de consultes especialitzades.

Perquè la nostra veu es faci sentir i perquè el Govern d'Artur Mas tingui clar que no pararem fins aconseguir que retiri les seves retallades.

Us animem a tancar-vos amb nosaltres al hall de l'hospital.

CONTRA LES RETALLADES EN LES NOSTRES CONDICIONS LABORALS I PER UNS SERVEIS PÚBLICS I DE QUALITAT

CGT, CoBas, 15M Tarragona


Les noves retallades de 2012

El 30 de novembre el Govern de la Generalitat comunicava en la Mesa de la Funció Pública una serie de mesures temporals i estructurals que, desprès d’una paròdia de negociació, han esdevingut material bàsic de les nostres noves retallades que quedaran reflectides en els Pressupostos Generals de la Generalitat.

Representen un nou atemptat a les nostres condicions laborals, noves reduccions salarials i una degradació de la cobertura social dels treballadors i treballadores, amb la finalitat de treure’ns de la butxaca 625 milions d’euros.
Les mesures de major calat són: els acomiadaments o la reducció de la jornada dels interins; la reducció salarial en les dues pagues addicionals que poden suposar a l’ordre d’un 3% del nostre salari anual, altres rebaixes salarials. DPO i nivells de carrera professional, eliminació del fons d’acció social; no s’aprovarà nova oferta d’oposicions...

N’hi ha d’altres que ens arrabassen drets i millores socials: la supressió de les millores per incapacitat temporal; es a dir la complementació econòmica de l’administració fa perquè el nostre salari no pateixi una reducció del 25 % a partir del quart mes de malaltia,la modificació de la retribució durant el primer any de reducció de jornada per tenir cura de fill (es passarà del 100% al 80%); la reducció dels dies d’assumptes personals...

L’augment de l'IRPF, decretat pel govern de Rajoy, ens suposarà (a partir de febrer) una nova reducció salarial (entre el 2 i el 3% del salari brut).

Mentides per justificar l’espoli social.

Menteixen quan ens repeteixen fins a la sacietat, que només hi ha una sortida per tal que ho assumim com a una veritat única.

Què es retallin els i els amics poderosos i privilegiats!

Que la por i la resignació no ens paralitzin:lluitem contra els atemptats laborals i socials.

Que els Serveis de Salut funcionin de nou al 100%

Que a Tarragona el Servei de Hemodinàmica funcioni les 24 hores.

PERQUÈ LA NOSTRA VEU ES FACI SENTIR I PERQUÈ EL “GOVERN MAS” TINGUI CLAR QUE NO PARAREM FINS ACONSEGUIR QUE RETIRI LES SEVES RETALLADES.

Secció Sindical CGT Hospital Joan XXIII Tarragona

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció