CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Tancada educativa en defensa de l’ensenyament públic, el 13 de novembre a Roda de Barà

Divendres, 9 novembre, 2012

Cartell tancada

Tancada educativa, en defensa de l'ensenyament públic, el proper dimarts 13 de novembre a partir de les 18 hores a l'escola Salvador Espriu de Roda de Barà (Tarragonès).

Aquesta tancada vol ser un espai de confluència on trobar-nos i compartir. També és un crit contra la política educativa de la Generalitat i el desmantellament progressiu que està realitzant de l'ensenyament públic de Catalunya, un fet que, totes les persones que hi treballem o que en som usuaris, el percebem quotidianament.

Aquesta tancada està oberta a tota la comunitat educativa, s'obrirà a les 18 hores amb un berenar amb xocolata i es tancarà la sortida del sol del dia següent, dia de Vaga General. Aquesta tancada serà un espai obert a la participació activa i on es podrà sortir i entrar en qualsevol moment, on hi haurà espai de tallers per a la canalla i on hi haurà un ambient reivindicatiu, actiu i positiu.

Us adjuntem el cartell on trobareu les activitats que es realitzaran, a més d'altres que s'estan preparant.

No deixeu de passar-vos ni que sigui una estona, a donar i expressar el vostre parer i opinió. Junts som més! us hi esperem!

I el 14 de novembre, a la vaga general!

Assemblea Interzones de Tarragona

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció