CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Tancament de llits a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa: tanquen 89 dels 217 llits

Dimarts, 29 juliol, 2014

Tancament de llits a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa

La secció Sindical de la CGT de l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, denuncia el tancament de llits que pateix l’Hospital en aquest moment,

Estructural / Estiu 2014

1ª Planta: Urologia de 32 llits a 30 llits
Obstetrícia i Ginecologia de 30 llits a 11 llits
M. Intensiva de 11 llits a 9 llits

2ª Planta: Neurologia Cardiologia Hematologia de 32 llits a 26 llits
Pediatria de 18 llits a 18 llits

3ª Planta:Medicina Interna 32 llits Tancat
Trauma de 30 llits a Tancat

4ª Planta: Cirurgia de 32 llits a 32 llits


Nombre de llits i disponibilitat
De 217(100%) a 128 (58%)

Creiem que això està orquestrat des de la Conselleria amb la complicitat del Delegat de la Regió Sanitària i la col·laboració de la Direcció del centre, per ser els responsables de la gestió inadequada del pressupost, cada any més reduït, i la seva decisió ja habitual de tancar llits, actualment 89, que té com a objectiu el desmantellament dels Hospitals de l’ICS.

Davant de aquests fets ens fem unes preguntes: A qui beneficia aquesta situació? On són ingressats els pacients que necessiten hospitalització?

Com a conseqüència d’aquestes polítiques irresponsables els professionals del Servei d’urgències, estan suportant un augment de la pressió assistencial, l’ augment considerable de les càrregues de treball, l’augment del disconfort i l’estrès per la dificultat per poder atendre als pacients en les seves llargues estades a urgències.

Considerem que amb aquestes mesures s’està posant en risc la qualitat assistencial i la seguretat dels pacients. I mentre tant Boí Ruiz, CiU i els seus acòlits de ERC diuen que no passa res.

Exigim la immediata recuperació de l’activitat sanitària: reobrint llits, quiròfans i serveis del nostre Hospital, amb la dotació econòmica i humana, necessària per garantir l’atenció adequada als pacients que pertanyen a la nostra àrea d’influència.

Tortosa, 28 de juliol de 2014

Secció Sindical de l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa

Més informació:

- FACEBOOK CGT HOSPITAL VERGA DE LA CINTA DE TORTOSA

Joan B. Llop CGT HOSPITAL VERGA DE LA CINTA DE TORTOSA. Tel. 661 262 597

Attached documents